Rohlik îl desemnează pe Tomáš Chadzivasilis în funcția de CEO al Sezamo România

Tomáš Chadzivasilis este CEO-ul Sezamo în România, noul serviciu de livrări de alimente, lansat de Rohlik Group – unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de livrare online de produse alimentare din Europa.

Tomáš are pregătire în tehnologie și experiență în servicii de tehnologie și retail în Republica Cehă și România. El se alătură Sezamo.ro cu peste douăzeci de ani de experiență în management, preponderent la nivel de CEO.

Tomáš Chadzivasilis are experiență de management la conducerea unui mare furnizor de servicii de telecomunicații achiziționat de T-Mobile cu sediul în Praga, în administrarea altei companii de telecomunicații până la momentul retragerii, sau în România,unde a fost responsabil de implementarea a diverse servicii în cadrul Romtelecom (Telekom România) și mai apoi ca CEO al NextGen Communications.

„Sezamo va deveni principalul jucător din piața serviciilor de livrare de alimente din România. Faptul că ne aflăm deja într-o creștere rapidă în multe țări confirmă că modelul de business al Grupului Rohlik este exact ceea ce clienții au nevoie și apreciază și abia aștept să îl adaptez pieței din România.”, spune Tomáš Chadzivasilis, Chief Executive Officer în România.

„Experiența variată, dar complementară a lui Tomáš întrunește perfect nevoile Rohlik Group și Sezamo pentru România”, afirmă Tomáš Čupr, fondator și acționar majoritar al Rohlik Group, adăugând că: „Pasiunea sa pentru construirea și dezvoltarea companiilor, echipelor și produselor de la zero, experiența sa largă în alimentație și retail, precum și abordarea creativă și echipa de management puternică care îl sprijină sunt factorii cheie care îl fac cea mai potrivită alegere pentru funcția de CEO al Sezamo România.”

În primul an, Sezamo își propune să livreze aproximativ 8.000 de articole diferite direct în casele clienților în termen de 2 ore de la plasarea comenzii. Produse regionale proaspete, cum ar fi fructe și legume, carne, pește, lactate și produse de panificație completează gama completă de produse furnizată de Sezamo, împreună cu mărci internaționale și produse proprii.

Pentru a răspunde tuturor nevoilor vânzătorilor și clienților Rohlik, un depozit dedicat de 10.000 mp în CTPark București Nord va fi personalizat și va include spații de depozitare dedicate cu temperatură controlată pentru produsele proaspete pe care Sezamo le va oferi.

Fondat în 2014 în Republica Cehă, Rohlik Group este unul dintre cele mai importante servicii de livrare online de alimente din Europa. Deja activ în: Cehia (Rohlik.cz), Ungaria (Kifli.hu), Austria (Gurkerl.at) și Germania (Knuspr.de), Rohlik se lansează în România, Italia și Spania în 2022, sub brandul Sezamo pentru toate cele trei ţări.

Compania a înregistrat un profit de 290 milioane EUR. în 2021, obținând astfel statutul de unicorn. Cifra de afaceri a grupului a depășit, în 2020, 300 de milioane de euro.