REWE finalizeaza remodelarea magazinelor XXL Mega Discount cu Penny Market Fundeni

REWE Romania finalizeaza remodelarea magazinelor XXL Mega Discount, cu magazinul din Fundeni, care se redeschide in format Penny Market astazi, 30 august 2017. Magazinul va fi integrat intr-o noua galerie comerciala, ce urmeaza a fi inaugurata pana la finalul anului.

Cu o suprafata de 1.481 mp, Penny Market Fundeni asigura 358 de locuri de parcare, iar cei 33 de angajati sunt pregatiti sa intampine clientii de luni pana sambata, intre orele 7.00-23.00 si duminica intre orele 8.00-21.00, pe Str. Fundeni, nr. 38 – 40, Sector 2.

Noua organizare a magazinului le va oferi clientilor o varietate de produse selectionate cu cea mai mare grija – de la fructe si legume, la o gama larga de produse de panificatie si patiserie, dar si o selectie de lactate si branzeturi. In plus, acestia vor avea zilnic la dispozitie produse din carne, mezeluri si peste la preturi atractive.

Penny Market din Fundeni aduce o gama speciala de produse pentru iubitorii de retete internationale, de la sortimentele clasice (paste, sosuri, cafea) si dulciuri, la bauturi fine sau specialitati gastronomice. De asemenea, clientii mereu ocupati vor gasi si solutii „ready to eat” in selectia de mixuri de salate si sosuri delicioase.

In cadrul fostului spatiu comercial XXL Mega Discout, Penny Market va ocupa aproximativ 40% din suprafata totala, iar restul spatiului va fi subinchiriat si restructurat pana la finalul anului, dupa modelul galeriilor comerciale.

Magazinul din Fundeni este ultimul magazin XXL Mega Discount redeschis in format Penny Market de catre REWE Romania si marcheaza finalizarea remodelarii magazinelor din Brasov, Ploiesti, Braila, Buzau, Targoviste si Bucuresti.

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE si unul dintre cei mai activi retaileri din Romania, cu primul magazin deschis pe piata locala in anul 2005. Intreaga retea este deservita de 3 centre logistice situate in localitatile: Stefanestii de Jos, Turda si Bacau. In prezent, REWE Romania detine 204 de magazine Penny Market la nivel national si activeaza cu un numar de aproximativ 4,000 de angajati. Expansiunea locala continua si in 2017 cu un numar de 20 – 25 de magazine noi.

In ultimii ani Penny Market a fost permanent dedicat asigurarii unui sortiment, unei ambiante si a unor servicii care sa raspunda nevoilor si preferintelor romanilor. Incepand cu „de Romania”, comunicarea de brand a devenit mai explicita si plina de emotie.

Noul concept de comunicare, „de Romania”, transmite mesajul ca Penny Market intelege preferintele, obiceiurile, dar si sufletul romanilor. Ei organizeaza mese imbelsugate, „cu de toate”, tin si Valentine’s Day, desi tot Dragobetele le e mai drag, rad mai cu pofta si se imbratiseaza mai indelung.

Acest nou concept va fi exprimat pentru clientii retelei de magazine printr-o serie de tematici de comunicare: Masa de Romania, Sarbatoare de Romania, Oferte de Romania, Umor de Romania, Ospitalitate de Romania si Weekend de Romania.