Carrefour, prezent cu marca proprie Tex la targul Baby Boom 2017

645

Carrefour Romania va fi prezent la Baby Boom, cel mai mare targ dedicat copiilor organizat la Romexpo in perioada 31 august – 3 septembrie, cu marca proprie de textile, Tex.

Retailerul va fi prezent la targ cu un stand de 30 de metri patrati, unde vor fi prezentate spre vanzare articole pentru copii intre 0 si 7 ani. Timp de patru zile, standul va expune haine pentru copii, in noile tendinte la moda, dar si rezistente la joaca si spalari repetate.

Marca proprie Tex a fost premiata de catre consumatori cu Best Buy Award pentru cel mai bun raport calitate pret. Certificatul a fost desemnat in baza rezultatelor unui studiu de piata realizat in 2017 pe un esantion de 1.200 intervievati romani, utilizatori de internet, prin intermediul chestionarelor online, de catre compania elvetiana ICERTIAS.

„In cadrul studiului, respondentii au votat in mod spontan si neasistat Carrefour ca fiind lantul de magazine cu raionul de imbracaminte care ofera cel mai bun raport calitate-pret de pe piata romaneasca, in urma experientei personale sau conform opiniei si experientei persoanelor din jur. Acest premiu reprezinta recunoasterea muncii intregii echipe Carrefour care a contribuit la construirea brandului Tex, spune Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dimanica Comerciala&Pricing Carrefour Romania.