Rețeaua de magazine Diana a inaugurat un magazin în Lăpușata, județul Vâlcea

Magazin Diana în Sărulești, Vâlcea.

Rețeaua de magazine Diana a inaugurat magazinul cu numărul 66 în comuna Lăpușata, județul Vâlcea, în centrul localității Sărulești. Magazinul are o suprafață de vânzare de 270 de metri pătrați și dispune de toate facilitățile care îi permit să ofere clienților o experiență de cumpărături cât mai bună, într-un spaţiu modern. Magazinul va funcționa în timpul săptămânii, de luni până vineri, în intervalul 07:00-21:00, între 07.00 – 20.00 sâmbăta și între 07.00-18.00, duminica.

Noul magazin Diana propune aproximativ 5.000 de SKU-uri care satisfac o diversitate mare de nevoi de consum: produse food și non-food, o zonă generoasă de fructe și legume, o sortimentație cu accent pe diversitate, raport corect calitate-preţ, branduri de încredere și produse sănătoase.

Punctele principale de atracție sunt vitrina asistată și vitrina self-service cu produse din carne Diana, unde clienții au la dispoziție o gamă variată de unde se pot aproviziona cu preparate proaspete.

Este cea de-a patra inaugurare de la începutul acestui an a retailerului local și, odată cu aceasta, clienții au fost întâmpinați cu oferte speciale și cadouri.

Cu o experiență pe piața de retail de peste 30 de ani, rețeaua de magazine Diana operează în prezent magazine în șase județe – Vâlcea, Argeș, Dolj, Gorj, Olt și Dâmbovița.

În perioada imediat următoare este programată deschiderea unui nou magazin în reședința de județ, Râmnicu Vâlcea.