Parmafood aduce în România pesto și sosuri pentru paste, sub brandul La Molisana

Parmafood introduce pe piața din România o nouă categorie de pesto și sosuri pentru paste sub brandul italian La Molisana: pesto rosso și al basilico, sos de paste al basilico, sos de paste arrabiata și sos de paste marinara.

Versatile și ușor de folosit, sosurile și pesto-ul respectă aceleași standarde înalte de calitate cu care ne-a obișnuit brandul La Molisana, utilizând ingrediente D.O.C. (Denominazione di Origine Controllata) și I.G. (Indicazione Geografica), ale căror parcurs este controlabil în sistemul de producție integrată.

Cele cinci articole La Molisana din noua categorie sunt, după cum urmează: Pesto Al Basilico (190 g) la 14,72 lei, Pesto Rosso (190 g) la 14,72 lei, Sos Paste Al Basilico (340 g) la 11.66 lei, Sos Paste Arrabbiata (340 g) la 11,66 lei, Sos Paste Marinara (340 g) la 11,66 lei.

Gama de Pesto este unică prin textura ei, gustul delicat, consistența cremoasă. Brânza și laptele folosite în prepararea acestei game sunt amestecate printr-o metodă specială până la obținerea consistenței ideale. Compoziția sosului pesto este așadar: 100% busuioc Italian procesat în maximum 12 ore de la cules, 100% ulei extravirgin, 100% brânză italiană.

Pentru gama de sosuri La Molisana, ingredientele folosite sunt roșii cultivate exclusiv în Italia, condimente si ulei de măsline extravirgin 100% Italian.

Filozofia care a inspirat crearea acestui sortiment a avut ca scop oferirea unei game complete, ușor de folosit.

La Molisana este o companie italiană de produse alimentare cu sediul în Campobasso. A fost fondată în 1912. Noua categorie de produse este o completare firească în portofoliul afacerii care acoperă peste 100 de ani și patru generații ale familiei Ferro.

La Molisana produce o gama de paste făinoase premium, disponibile în peste 130 de forme și mărimi diferite. Compania își exportă produsele în aproximativ 75 de țări.