Retailerul belgian Delhaize Group il aduce pe grecul Vassilis Stavrou la conducerea Mega Image

656

Grecul Vassilis Stavrou va fi, din luna iulie a.c., noul Director General (COO) al Mega Image, o data cu incheierea mandatului lui Xavier Piesvaux, care va parasi Grupul Delhaize, pentru a da curs unor alte oportunitati profesionale, a anuntat astazi, 12 iunie a.c., compania.
Vassilis Stavrou lucreaza pentru Delhaize Group inca din 1994, incepandu-si cariera in cadrul retelei Alfa Beta, din Grecia, unde a ocupat diferite pozitii cu responsabilitati majore in departamente precum Logistica, Siguranta Alimentara si Resurse Umane, si, ulterior, indreptandu-si cariera spre pozitii cu responsabilitate regionala, respectiv Resurse Umane si Sustenabilitate, pentru Sud-Estul Europei.
In prezent ocupa in cadrul Grupului Delhaize pozitia de Vice Presedinte Senior Dezvoltarea Afacerii (SVP & Chief Business Development Officer) pentru Sud-Estul Europei si Indonezia. Inainte de a ocupa aceasta functie, Vassilis Stavrou a fost Vice Presedinte Senior Resurse Umane/Dezvoltare Organizationala si Sustenabilitate (SVP HR/OD & Sustainability) pentru Delhaize Europa.
Xavier Piesvaux a petrecut in Romania 10 ani, iar in timpul mandatului sau reteaua Mega Image a ajuns la peste 400 de magazine.