Retailerul belgian Delhaize Group il aduce pe grecul Vassilis Stavrou la conducerea Mega Image

Grecul Vassilis Stavrou va fi, din luna iulie a.c., noul Director General (COO) al Mega Image, o data cu incheierea mandatului lui Xavier Piesvaux, care va parasi Grupul Delhaize, pentru a da curs unor alte oportunitati profesionale, a anuntat astazi, 12 iunie a.c., compania.
Vassilis Stavrou lucreaza pentru Delhaize Group inca din 1994, incepandu-si cariera in cadrul retelei Alfa Beta, din Grecia, unde a ocupat diferite pozitii cu responsabilitati majore in departamente precum Logistica, Siguranta Alimentara si Resurse Umane, si, ulterior, indreptandu-si cariera spre pozitii cu responsabilitate regionala, respectiv Resurse Umane si Sustenabilitate, pentru Sud-Estul Europei.
In prezent ocupa in cadrul Grupului Delhaize pozitia de Vice Presedinte Senior Dezvoltarea Afacerii (SVP & Chief Business Development Officer) pentru Sud-Estul Europei si Indonezia. Inainte de a ocupa aceasta functie, Vassilis Stavrou a fost Vice Presedinte Senior Resurse Umane/Dezvoltare Organizationala si Sustenabilitate (SVP HR/OD & Sustainability) pentru Delhaize Europa.
Xavier Piesvaux a petrecut in Romania 10 ani, iar in timpul mandatului sau reteaua Mega Image a ajuns la peste 400 de magazine.

Articolul precedent2016: cinci noi centre comerciale, in Bucuresti, Timisoara, Satu Mare si Piatra Neamt
Articolul următorReteaua Shop&Go a ajuns la 214 unitati
Carmen Ionescu
Redactor - Lucreaza pentru Modern Buyer inca de la infiintarea publicatiei, in 2008. Absolventa a Universitatii Bucuresti – Facultatea de Litere, scrie despre industria bunurilor de larg consum, piata de retail, distributie, bricolaj samd.