Modern Buyer organizează pe data de 22 Martie 2018, la Hotel Crowne Plaza București – Sala Grand Ballroom, cea de a treia ediție a conferinței „Retail & Horeca Distribution”, eveniment dedicat celor mai importante companii de distribuție pe segmentul retail și HoReCa, producătorilor/furnizorilor de bunuri de larg consum și companiilor ce oferă servicii și soluții pentru jucătorii din industrie.

Structură eveniment

Evenimentul are trei componente:

Dezbateri în plen – Evenimentul va oferi o amplă imagine a evoluției sectorului de distribuție în ultimii trei ani, din perspectiva performanțelor a peste 150 de companii specializate, perspectivele anului 2018 și factorii de risc în industria de retail, HoReCa și FMCG, premisele de la care ar trebui să pornească mediul de business în planificarea bugetelor și alți indicatori necesari conturarii unui tablou macroeconomic pe termen scurt și mediu.

Sesiuni de Matchmaking
Evenimentul oferă oportunități de networking cu peste 150 de profesioniști din industria de distrobuție, furnizori FMCG, furnizori de soluții și servicii. Retail & Horeca Distribution a devenit cea mai influentă platformă de networking dintre distribuitori, producători și alți actori implicați în lanțul de distribuție.

Expo Hall
Evenimentul este si un excelent prilej de a intra in dialog cu furnizorii de solutii si servicii diverse. Acestia vor beneficia de spatii de promovare in cadrul evenimentului

 

Tematicile ediției 2018 a Retail & Horeca Distribution

Panel I: Evoluția indicatorilor cheie pentru industria de distribuție
Modern Buyer va deschide conferința din acest an cu principalele tendințe ale anului 2017, punctând, de asemenea, câteva direcții majore de dezvoltare pentru 2018, extrase dintr-o amplă analiză a pieței – Ghid “Distribuitori în Retail și Horeca” – ce a ajuns în 2018 la ediția cu numărul patru. Alături de un top al celor mai mari 20 de companii de distribuție din țară, precum și câte un top 5 distribuitori pentru fiecare regiune geografică în parte, ediția din acest an a analizei cuprinde 160 de companii de distribuție din întreaga țară, cu un profil actualizat al fiecăreia, inclusiv noutăți la nivel de portofoliu, evoluția principalilor indicatori financiari, aria de distribuție, eventuale investiții în facilități logistice, proiecte și direcții de dezvoltare pentru 2018.

Panel II – Către ce evoluează businessul de distribuție? La ce pârghii apelează distribuitorii din întreaga țară pentru consolidarea businesului în 2018, pe termen mediu și lung? Serviciile de logistică spot fi o sursă de diferențiere și competitivitate în industrie? Relația dintre furnizori și distribuitori, roluri și sarcini diferite, pentru un plus de valoare.

Panel III – Mărcile proprii vs importuri, direcții de dezvoltare din ce în ce mai “explorate” de către companiile de distribuție din România. Tot mai multe companii de distribuție au abordat, în ultimii ani, o nouă direcție de dezvoltare: extinderea portofoliilor cu mărci proprii și/sau importuri. De la invitații evenimentului „Retail & Horeca Distribution” vom afla de ce sunt importurile și/sau mărcile proprii o direcție din ce în ce mai “explorată” și ce rezultate s-au obținut deja în 2017 la acest capitol.

Rezervă un loc la eveniment!

Dacă doriți să participați în audiență va rugam sa descarcați Formularul de Participare, să-l expediați către noi pe email: aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro sau maria.hurduc@modernbuyer.ro. Pentru alte detalii despre eveniment, vas tam la dispozitie și telefonic:
Tel: 0767.11.88.33, 0729.880.041

Ghid “Distribuitori în Retail și Horeca”
Pentru al patrulea an, Modern Buyer lansează și Ghidul “Distribuitori în Retail și Horeca”, cea mai amplă analiza a pieței de distribuție produse FMCG în retail și Horeca, cu scopul de a avea o imagine cât mai corectă a unei piețe dinamice și competitive.

Structura ghidului: Informațiile sunt structurate în două secțiuni:

I: O sectiune dedicată analizei industriei de distribuție din România și a principalilor indicatori ce definesc performanța jucătorilor din industrie. Sunt cuprinse informatii precum:
– Top 20 cele mai mari companii de distribuție, de produse FMCG, pentru TT și Horeca;
– Top 5 Distribuitori pe fiecare regiune în parte;
– Valoarea afacerilor derulate de acestea;
– Evolutia cifrei de afaceri și a profitului in ultimii 3 ani;
– Gradul de concentrare a celor 150 de companii de distribuție pe regiuni/judete;
– Dotarile acestor companii: platforme logistice, depozite, flota auto s.a.

II. O secțiune dedicată prezentării celor 155 de companii de distribuție din TT și Horeca. Fiecare companie de distribuție selectată pentru acest ghid este prezentată prin informații-cheie precum: denumire; evoluția cifrei de afaceri; persoana de contact (nume și functie); date de contact; tipurile de canale de vânzare acoperite, categorii de produse din portofoliu, partenerii din rândul furnizorilor FMCG, depozitele operate (numărul, localizarea acestora și tipul depozitului; județele acoperite de fiecare distribuitor în parte; puncte de vânzare deservite.

Vezi ediție anterioară
Ediția anterioară a „Retail & Horeca Distribution”, organizată de Modern Buyer pe data de 5 octombrie 2016 la Hotel Pullman din București, a reunit aproximativ 180 de participanți, reprezentanți ai unor importante companii de distribuție pe segmentul Retail și Horeca, reprezentanți ai producătorilor/furnizorilor de bunuri de larg consum, precum și reprezentanți ai companiilor ce oferă diverse servicii și soluții pentru jucătorii din cele două mari industrii.

Vezi Aici speakerii si concluziile ediției anterioare..

SPEAKERI EVENIMENT

Internațional Client Manager, Nielsen

1_Claudia-Lascar,-International-Client-Manager,-Nielsen

Service Director, Coface

2_Iancu-Guda,-Service-Director,-Coface

Camelia Malahov, Tax Director, Deloitte

camelia-malahov

Giordano Bardeli, Director Executiv, Dinamica Imapex

5_Giordano-Bardeli

Luigi Hârjanu, Owner, Potpuriu

6_Luigi-Harjanu

Partener Coordonator Servicii Fiscale si Juridice, Deloitte Romania

7_Ovidiu-Craciu

Catalin Stancu, Senior trainer & consultant, Sfera Business

8_Catalin-Stancu

Aliz Kosza, Business Strategist

9_Aliz-Kosza

Razvan Dan, Acționar Licurici, Managing Partner Rise Spedition

10_Razvan-Dan

Bogdan Costin, Marketing Manager, Serpico Trading

11_Bogdan-Costin,-Marketing-Manager,-Serpico-Trading

Estela Iancu, Purchasing Manager, Serpico Trading

12_Estela-Iancu,-Purchasing-Manager,-Serpico-Trading

George Pițigoi, Development & Risk Manager, Nitela Impex

13_George-Pitigoi

Marius_Iurian_Managing Partner, Transart

14_Marius_Iurian_Managing-Partner,-Transart

Claudiu Hila, Managel General, Pallex Romania

Claudiu-Hila

Nicoale Costea, Director Național de Vânzări, Alexandrion Group

Nicolae-Costea

Ovidiu Tunaru, Country Business Manager, Nestle Professional Division

Ovidiu-Tunaru-Nestle

PARTENERI STRATEGICI

PARTENERI

PARTICIPA LA EVENIMENT

Completeaza si trimite formularul

București
cer senin
2 ° C
3.9 °
0 °
64 %
2.6kmh
2 %
mar
13 °
mie
16 °
joi
12 °
vin
9 °
sâm
10 °