Lidl deschide pe 8 Martie 2018 un magazin în format unic la Sighișoara

Lidl va inaugura pe 8 Martie 2018 un magazin în format unic la Sighișoara. Magazinul are un format aparte pentru a se încadra în specificul arhitectural al orașului. Noua unitate va fi situată pe Str. Gheorghe Lazar nr. 6, iar odată cu deschiderea sa, vor fi create aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Magazinul va avea o suprafață de 1.368 m² și peste 120 de locuri de parcare, iar orarul de funcționare a noii unități va fi următorul: între 7:30 și 21:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 8:00 și 20:00.

Printre elementele arhitecturale distincte, se numără fațada realizată din cărămidă aparentă și acoperișul din țiglă. Deși aspectul exterior al unității este inspirat de arhitectura specifică orașului, procesul de construcție al noului magazin a fost adaptat la cele mai noi standarde de sustenabilitate, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor, în conformitate cu normele de protecție a mediului, dar și cerințele pieței. Proiectul a fost realizat de către Lidl în colaborare cu un antreprenor general român și cu sprijinul autorităților locale.

În ziua inaugurării, magazinul va practica reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este unul dintre retailerii de top din Europa. Lidl este prezent în 30 de țări din toată lumea și operează aproximativ 10.000 de magazine și peste 150 de centre logistice în 28 de țări la nivel mondial.

Articolul precedentClătite ready-made pentru gurmandul grăbit
Articolul următorRetail & Horeca Distribution, editia a III-a
Daniela Oancea
Redactor-șef al Modern Buyer din iulie 2017. Absolventă a Universității București, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Daniela are o experiență de peste 20 de ani în presă. A început să lucreze ca reporter și apoi ca redactor de știri externe la cele mai importante cotidiene naționale: Tineretul Liber, România Liberă și Evenimentul Zilei. Și-a continuat cariera ca Business Editor pentru Mediafax și apoi ca redactor-șef la diferite publicații business to business, precum și ca expert media în trei proiecte europene PHARE/SAPARD. Danielei îi puteți scrie pe adresa daniela.oancea@modernbuyer.ro