Real pregatit sa investeasca in remodelarea magazinelor sale in Germania

Operatorul de hipermarketuri Real, detinut de grupul Metro, investeste in modernizarea retelei sale de magazine. Magazinele din Braunschweig si Bielefeld vor fi remodelate sub noul concept Food Lover, care a fost deja testat in Krefeld. Există aproximativ 30 de magazine aflate pe lista pentru o remodelare de acest tip, precum si un numar de 100 de magazine care fac parte din nucleul de baza Real, programate, de asemenea, pentru renovari extensive. Este vorba despre magazine care au o perspectiva economica pozitiva.

Real este, de asemenea, pregatit sa investeasca in renovari ale hipermarketurilor pe care le clasifica ca magazine „clasice”. Performanta acestora este considerata mai slaba, dar urmeaza sa fie imbunatatita tocmai datorita investitiei planificate in modernizare. Real va incepe cu opt unitati de acest tip.

Potrivit lui Lebensmittel Zeitung, exista sapte magazine al caror viitor ramane incert din cauza performantelor slabe. Doua magazine vor fi inchise definitiv in primavara anului 2019.