Fostul CEO al Mega Image Romania preia conducerea filialei Delhaize Belgia si Luxemburg

Xavier Piesvaux, fostul CEO al Mega Image Romania in perioada 2006-2015, preia conducerea filialei Delhaize Belgia si Luxemburg incepand cu 11 septembrie 2017. El il va inlocui din functie pe Denis Knoops, anunta oficialii companiei.

Xavier Piesvaux are o experienta de 27 de ani in domeniul comertului cu amanuntul. Din 2015 pana in prezent a fost vicepresedinte senior al Walmart din Canada de Est. Inainte de aceasta, a fost CEO al Mega Image Romania. In timpul mandatului sau din Romania, Xavier a contribuit la dezvoltarea brandului, ajutand Mega Image sa creasca de la 14 magazine in 2006 la aproape 500, cand a plecat in 2015.

„In Xavier, am gasit succesorul potrivit pentru a face din nou din Delhaize supermarketul preferat in Belgia si Luxemburg. Cu peste 700 de magazine, Delhaize ramane marca de renume a Ahold Delhaize in Belgia. Xavier ii va raporta lui Wouter Kolk, care se va alatura Comitetului Executiv Ahold Delhaize in functia de Chief Operating Officer (COO) Olanda si Belgia. Incepând cu 1 ianuarie 2019, Wouter isi va asuma rolul de COO Europa si Indonezia dupa pensionarea lui Pierre Bouchut, in 2018.”, arata un comunicat oficial al companiei.

„Sunt nerabdator sa servesc unui numar de 5 milioane de clienti, mai mult de 30.000 de asociati Delhaize si intregii noastre retele de afiliati”., a declarat Xavier Piesvaux.