Râureni, partener al Ro-Export Forum. Ana Maria Floricu completează lista vorbitorilor

Compania Râureni va participa în calitate de partener la Ro-Export Forum, iar Ana Maria Floricu, Sales Manager Exporturi, va completa lista speakerilor din panelul dedicat exportatorilor români. Răureni începe să devină un brand românesc din ce în ce mai cunoscut peste hotare, cu exporturi în SUA, Canada, Australia și mai ales țările UE (Marea Britanie, Italia, Spania etc).

La fabrica din Râmnicu Vâlcea a companiei se produc în prezent peste 150 sortimente diferite (dulcețuri, gemuri, compoturi, pastă de tomate, sirop, sucuri naturale de fructe, produse wellness și produse pentru HORECA), precum și sucuri concentrate de fructe.

Despre ponderea exporturilor în totalul vânzărilor companiei și obiectivele de creștere de la an la an, precum și despre strategiile de consolidare a prezenței brandului la nivel international va vorbi Ana Maria Floricu, Sales/Purchases Manager, Râureni.

Ana-Maria Floricu este de profesie inginer de industrie alimentară, a absolvit Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară în 2008 și deține un master în același domeniu. Cariera sa în Fabrica de Conserve Răureni a început în 2009.

Organizat de Modern Buyer cu sprijinul APAR (Asociaţia pentru Promovarea Alimentului Românesc), Ro Export Forum este un eveniment de o zi ce se va desfăşura la Bucureşti, pe 6 Iunie 2019, la hotel Ramada Parc, Sala Terra Grand Ballroom.

RO EXPORT FORUM este structurat în trei componente: conferinţă, expo hall şi sesiuni de business networking.

Conferința este cadrul în care vom prezenta studii de caz şi exemple ale unor parteneriate de succes între producători şi distribuitori de produse româneşti pe pieţele externe.

Expo Hall reprezintă spaţiul de expunere dedicat producătorilor-furnizorilor din segmentul FMCG ce doresc să prezinte partenerilor din segmentul de distribuţie prezenți la Ro-Export Forum inovaţiile de produs sau doresc să organizeze degustări, lansări etc.

Sesiuni de business networking – Participanții vor beneficia de sesiuni de discuţii face-to-face cu producători, distribuitori externi şi furnizori de servicii şi soluţii.

Participă la eveniment!

Au mai rămas două săptămâni pentru a vă înscrie la prima ediţie a Ro Export Forum. O puteţi face on line, accesând site-ul evenimentului unde regăsiţi toate detaliile despre agendă, speakerii confirmaţi, costul unui bilet de participare ş.a.