Ramona Pandelaș, Grădina Letca, speaker la evenimentul „Legume-Fructe: Raftul Bio”

Ramona Pandelaș, Grădina Letca, este invitata Modern Buyer, în calitate de speaker, la evenimentul „Legume-Fructe: Raftul Bio” din 17 iunie 2021, ora 16.00. Grădina Letca este şi partener al evenimentului Legume & fructe: Raftul BIO.

Grădina Letca este o fermă nouă, din judeţul Giurgiu, aflată în doilea an de producție. Ramona Pandelaş a înfiinţat în comuna Letca una dintre cele mai mari sere de sticlă din România, având o suprafaţă de 1,8 ha. Grădina Letca produce roşii bio, cultivate direct în pământ, crescute natural în sere, fără a folosi fertilizatori sau pesticide. În acest an va produce si ardei (mai multe sortimente), dovlecei și castreveţi Cornichon, toate bio.

Pentru acest proiect, Ramona Pandelaș a accesat fonduri europene prin Programul National de Dezvoltare Rurală (PNDR) în valoare de circa 1,8 milioane de euro.

Gradina Letca si-a certificat bio producția de legume și colaborează deja cu majoritatea lanțurilor de retail modern din România.

Organizat de Modern Buyer pe data de 17 Iunie 2021, evenimentul „Legume & Fructe: Raftul BIO” va avea loc la Crowne Plaza Garden, în intervalul orar 16:00 – 20:00, și este primul din acest an desfășurat în format fizic.

Avem convingerea că agricultura ecologică reprezintă o șansă pentru România, iar prin conținutul oferit și prin intermediul speakerilor-invitați, vom puncta argumentele în favoarea dezvoltării unui business în acest segment.

Evenimentul „Legume & Fructe: Raftul BIO” oferă oportunități excelente de networking între producători, importatori, distribuitori și marile rețele comerciale, dar și cu furnizorii de servicii conexe.

Cu același prilej vom lansa și publicația digitală „Legume&Fructe: Raftul Bio”, în care vom prezenta informații actuale despre dinamica pieței de fructe și legume BIO, profilul consumatorilor, interviuri cu fermieri, rezultatele analizelor la raft din retailul modern și alte informații utile fermierilor și comercianților.

Vă aşteptăm, aşadar, alături de noi, la dezbaterea din 17 iunie 2021, care va fi urmată de un cocktail. Informații despre modalitățile de participare, dar și despre cum puteți dobândi calitatea de partener al evenimentului, puteți obține direct de la echipa Modern Buyer, prin e-mail: aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro; maria.hurduc@modernbuyer.ro și la telefon +40 767 118 833, respectiv +40 729 880 041.

PARTENERII EVENIMENTULUI