Radu Trandafir, Asociat DRIM Daniel Distributie FMCG, speaker la Retail & Horeca Distribution 2020

DRIM este o afacere de familie care și-a început activitatea în 1994 și activează pe piață prin două societăți DRIM Daniel (operator logistic) și DRIM Daniel Distributie FMCG. DRIM Daniel Distributie FMCG distribuie produsele partenerilor și produsele brand propriu, Foure, Rezon, Armonia casei. Acoperă cu distribuția directă 17 județe, cu un plus național pe canalul de benzinarii. Au 11 sedii în sudul României, inclusiv București. Adițional, servesc 5 județe în nord-vestul României pentru aprovizionarea IKA. Compania are peste 600 de angajați și o flotă de aproximativ 400 de mașini și camioane.

DRIM este o companie tânără, care are în continuare potențial de dezvoltare, atât în domeniul distribuției și logisticii, cât și în extinderea portofoliilor cu mărci proprii. Radu Trandafir, asociat Drim Daniel Distribuție FMCG, vine speaker la Retail & Horeca Distribution 2020 în partea a III-a a conferinței, în panelul dedicat distribuitorilor.

Radu a studiat Business Internațional și Finanțe în Anglia, Suedia și Hong Kong, după care s-a alăturat firmei de consultanță de strategie McKinsey & Company. După trei ani petrecuți în McKinsey, Radu a hotărât să se întoarcă în afacerea de familie.

Înscrierile la cea de-a V-a ediție a Retail & Horeca Distribution, unicul eveniment B&B dedicat exclusiv industriei de distribuție sunt în plină desfășurare. Modern Buyer așteaptă şi în acest an un număr de 200 de participanţi din diverse regiuni ale țării, din rândul companiilor specializate în distribuția către TT sau HORECA, dar şi al furnizorilor de soluții pentru acest sector: software, ambalaje, training, logistică, transport ș.a.

Structura evenimentului Retail & Horeca Distribution:
Conferință și Dezbateri în plen
Facilităm accesul la date relevante despre evoluția pieței de distribuție, proiectele celor mai relevanți jucători prezenți la nivel național și regional, trenduri și cifre cheie. Analizăm perspectivele anului 2020 în acest sector împreună cu antreprenorii din industrie, managerii din FMCG ș.a.

Expo Hall: Lasă-ți produsele să vorbească pentru tine!
Spațiu expozițional pus la dispoziția furnizorilor care doresc să își prezinte soluțiile și inovațiile dedicate comerțului tradițional și operatorilor HoReCa. Expozanții vor beneficia de standuri personalizate unde pot organiza prezentări de produse și unde își pot invita partenerii de prezenți la eveniment.

Cină de afaceri
Retail & Horeca Distribution Business Dinner este un excelent prilej de dialog între antreprenorii din idustria de distribuție și partenerii lor din FMCG. Cina de afaceri din seara zilei de 19 martie 2020 va oferi invitaților posibilitatea de a găsi noi arii de colaborare, într-o atmosferă relaxată.

Alți speakeri-invitați în cadrul conferinței “Retail & Horeca Distribution”, ediția 2020. Lista vorbitorilor va fi actualizată, pe măsură ce vom primi noi confirmări:


În zona expozițională a evenimentului vom asigura vizibilitatea şi comunicarea directă cu ditribuitorii de produse FMCG din România şi Republica Moldova. Așadar, în cadrul Expo Hall, vă puteţi prezenta produsele sau serviciile dedicate sectorului, către cei peste 50 de distribuitori în retail și HoReCa, participanți la lucrările conferinței. Pentru mai multe detalii despre condițiile de participare cu stand, vă rugăm să ne contactați.

Vă invităm să accesați platforma on-line, unde vă puteţi rezerva deja locul în sală!