Purcari anunță numirea în funcție a lui Eugen Comendant în calitate de Director Operațional (COO)

Purcari Wineries, una din cramele de frunte din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi numirea în funcție a lui Eugen Comendant în calitate de Director Operațional (COO), începând din 10 iunie, 2019.

În calitate de COO, Comendant va raporta Directorului General, Victor Bostan, și va supraveghea direct departamentele de Vânzări, Marketing, Finanțe, HR, Administrativ, Relații cu Investitorii, Juridic și IT.


Comendant are peste 15 ani de experiență în industria telecomunicațiilor, ajungând în funcția de Director Mobile și Triple-Play cu ACN, la Amsterdam, responsabil pentru 18 piețe europene și, cel mai recent, Director de Vânzări și Marketing al FRIENDi, operatorul telecom din Oman, parte a Virgin Mobile Middle East and Africa. Și-a făcut studiile la Universitatea de Științe Aplicate din Amsterdam, inclusiv un program de schimb cu ESSEC la Paris.

„Îl cunosc pe Eugen de mulți ani și sunt încântat de faptul că a acceptat să se alăture echipei Purcari. El a demonstrat că poate obține rezultate extraordinare într-o piață extrem de competitivă și saturată, cum ar fi cea a telecomunicațiilor, cel mai recent crescând afacerea Virgin în Oman într-una din cele mai de succes companii MVNO din lume. Sper că alături de Purcari, va livra rezultate și mai impresionante în industria vinicolă, care, spre deosebire de telecom, este foarte fragmentată și demonstrează o creștere rapidă”, a comentat Vasile Tofan, Președintele Consiliului de Administrație al Purcari Wineries.

Comendant va participa la conferința telefonică pentru prezentarea rezultatelor financiare aferente primului trimestru 2019, planificată pentru 16 Mai, o primă oportunitate de a interacționa cu comunitatea de investitori.