Farmec lansează primele produse pentru bărbați sub formă de fiole

Farmec modernizează gama Gerovital Men și lansează produse pentru bărbați sub formă de fiole, respectiv Fiolele Anticădere tratament intensiv Gerovital Men și Fiolele cu Acid Hialuronic 5%, marcând o nouă etapă majoră în evoluţia brandului Gerovital.


Astfel, noua gama Gerovital Men redefinește portofoliul multibrand existent. De la produse pentru îngrijirea feței și a corpului, fiole, șampoane, geluri de duș, deodorante, produse pentru și după bărbierit, beneficiile acestora sunt demonstrate clinic, asigurând efecte vizibile imediat şi de durată.


“Mizăm pe gama Gerovital Men pentru creşterea vânzărilor și pentru câștigarea poziţiei de lider și pe categoria produselor cosmetice dedicate bărbaților, mai ales că urmează să mai adăugăm noi produse în gamă.”, a declarat Natalia Muscă, Manager de Produs.

Lansată sub conceptul “Performanță pe toată linia”, Gerovital Men e gândită pentru bărbați activi, orientați spre performanță în domeniile lor, care își doresc un aspect tonic și sănătos. Produsele lansate îmbină ingredientele active, extractele vegetale și vitaminele cu acidul hialuronic.

Principalele vedete ale liniei Gerovital Men sunt Fiolele cu acid hialuronic 5% pentru bărbați, care cresc rezistența, elasticitatea și nivelul de hidratare al pielii, datorită combinației de principii active și a două tipuri de acid hialuronic. Serul este conceput într-o formulă și concentrație specifică pielii bărbaților, diminuând efectele neplăcute ale bărbieritului zilnic și revitalizând tenul.

De asemenea, tratamentul intensiv împotriva căderii părului sub formă de fiole Gerovital Men este o altă noutate a liniei pentru bărbați. Redensylul acționează asupra cauzelor căderii părului, Glicina mărește rezistența firului de păr, iar Procapilul, Biocapigenul și Vitaminele din grupa B reduc sebumul și mătreața, lăsând părul dens și mătăsos.

Acidul hialuronic este recunoscut pentru beneficiile de hidratare, vitalitate și tonifiere. Astfel, a fost lansată Crema antirid cu acid hiarulonic pentru restabilirea tonusului pierdut. Ridurile fine sunt diminuate datorită combinației de Ion-Moistᵀᴹ4Men și a două tipuri de acid hialuronic, Vitamina E având rolul de a proteja fibrele de colagen și elastină din piele.

Alte produse cuprinse în gamă sunt: Șamponul Anticădere cu efect de întârziere a îmbătrânirii și atrofierii rădăcinii firelor de păr, Șamponul Antimătreață cu acțiune antimicotică, eliminând mătreața, roșeața și usturimea scalpului și Șamponul pentru utilizare zilnică, cu acțiune delicată și efect reparator, potrivit persoanelor care au nevoie de spălări zilnice ale părului.

Gelurile de duș 3 în 1 sunt destinate curățării feței, corpului și părului, având un efect ușor răcoritor și energizant, fiind completate de Deodorantele – Antiperspirant Gerovital Men, fară alcool, cu parfumuri masculine persistente. În funcție de nevoile specifice tenului, Spuma de Ras îmbogățită cu extract vegetal de Boswelliam Serrata și Pantenol aderă perfect la piele, înmuind barba și asigurând un bărbierit total, fără iritații. Pentru pielea sensibilă, Spuma de ras Sensitive este creată special pentru a calma, a îngriji și a proteja în timpul bărbieritului.

Noile produse Gerovital Men sunt disponibile în toate magazinele de brand Gerovital și Farmec, pe magazinul online www.farmec.ro, pe marketplace-ul Emag.ro, în farmacii, supermarketuri și în magazinele din comerțul tradițional.