Profi trece de 530 de magazine

Reteaua Profi a inaugurat recent cinci noi magazine, la Predeal, Bacau, Stulpicani, Iancu Jianu si Vadastrita, ajungand la un total de 531 de unitati la nivel national.

Deschis in format City, magazinul din Predeal, al 19-lea din judetul Brasov, se gaseste pe B-dul Mihail Saulescu, nr. 62. Acesta are o suprafata totala de 375 mp, iar sala de vanzari este de 253 mp.

Tot in format City se afla si unitatea din Bacau. Situata pe str. Letea, nr.13, sc. A-B, aceasta acopera 358 mp, din care suprafata de vanzari este de 194 mp.

Localitatea Stulpicani, judetul Suceava, dispune de acum un magazin PROFI Loco pe str. Principala, nr. 275. Unitatea masoara o suprafata totala de 350 mp, iar sala de vanzari are 215 mp.

De asemenea, localitatile Iancu Jianu si Vadastrita, ambele din judetul Olt, au acum cate un magazin Profi Loco. Cel din Iancu Jianu este situat pe str. Targului, nr.1B si ocupa o suprafata totala de 393 mp, iar sala de vanzari masoara 186 mp. Cu o suprafata totala de 313 mp, din care suprafata de vanzare este de 178 mp, unitatea din Vadastrita functioneaza pe str. M. Sadoveanu, nr. 60.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.