Profi introduce “Proiectul Agent”, in scopul eficientizarii magazinelor

495

Retailerul Profi a anuntat introducerea unui sistem de implicare a sefilor de magazine intr-un proiect de eficientizare a magazinelor, numit “Proiectul Agent”.
“Profi invita atat persoanele din afara organizatiei cu spirit de initiativa dar si cu experinta in domeniul comertului alimentar, cat si persoane din cadrul organizatiei Profi sa imbratiseze aceasta oportunitate, beneficiind de experienta unuia dintre cei mai mari retaileri din Romania. Practic, sefii de magazin vor fi remunerati cu ajutorul unui algoritm intern ce are la baza atingerea unui target de pierderi si de profitabilitate. Profi ii ofera agentului atat magazine, cat si know-how si un sistem de aprovizionare bine pus la punct, deja verificat”, precizeaza reprezentantii retailerului.
Primul magazin preluat de un astfel de “agent” este o unitate Profi din Brasov Racadau, condus de Sorin Iordache.
“Este o forma de eficientizare a magazinelor deoarece ne asteptam ca cineva care vede magazinul ca pe propria afacere sa il administreze mai bine decat cineva care este doar angajat. Noi il numim “Proiectul Agent” tocmai din acest motiv”, au declarat reprezentantii Profi.
Profi detine 280 de magazine in 41 de judete ale tarii.