Profi incheie luna iulie cu 324 de magazine in 154 de localitati

Retailerul Profi a deschis recent patru magazine, bifand totodata inca doua noi localitati pe harta extinderii sale, Anina si Aghiresu Fabrici. Magazinul din Anina, Jud. Caras-Severin, este amplasat pe Str. Sf. Varvara nr. 51 si functioneaza in formatul experimental Mini. Are o suprafata totala de 480 mp iar sala de vanzari masoara 322 mp.
Si cel din Aghiresu-Fabrici, Jud. Cluj, Str Principala nr. 345, se prezinta tot in format Mini, cu o suprafata totala de 427mp si o sala de vanzari de 246 mp.
Celelalte doua magazine au fost deschise la Focsani si Iasi. Unitatea din Focsani este situata pe str. Republicii nr. 82, peste drum de Complexul comercial Milcov. Functioneaza in format Standard, cu o suprafata totala de 850 mp si o sala de vanzari de 410 mp. Este al al 3-lea magazin Profi din localitate si al 7-lea din judet.
La parterul complexului Super Copou, pe Bdul Carol nr. 48, si-a deschis portile cel de al 9-lea magazin Profi din Iasi si al 11-lea din judetul cu acelasi nume. El functioneaza in format Standard si are o suprafata totala de 508 mp, sala de vanzari masurand 327 mp. In prezent, reteaua Profi a ajuns la 324 de magazine in 154 de localitati.

Articolul precedentLidl a depasit pragul de un miliard de euro
Articolul următorFilialele grupului Delhaize din Grecia, Romania si Serbia au inregistrat venituri de 1,6 miliarde euro in primul semestru din 2015
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.