Profi continua sa se extinda in tara

Reteaua Profi s-a extins recent cu trei noi magazine, doua in format Loco si unul standard, ajungand la un total de 404 de unitati in 193 de localitati.
Magazinul standard a fost inaugurat in Craiova, Jud. Dolj, in cadrul Centrului Comercial Mercur, pe Str. Calea Unirii nr. 14. Are o suprafata totala de 1289 mp si o sala de vanzari de 720 mp.
Localitatea Osica de Sus din Jud. Olt este cea de-a 193-a in care reteaua este prezenta. Magazinul, in format Loco, este situat pe Str. Alexandru Ioan Cuza nr. 4, si are o suprafata totala de 464 mp, din care sala de vanzari ocupa 290 mp. Tot in format Loco functioneaza si primul magazin Profi din localitatea Comlosu Mare, Jud. Timiș, la nr. 657. Suprafata sa totala este de 576.11 mp, iar sala de vanzari ocupa 191 mp.

Articolul precedentHarald Bock, Maresi Foodbroker: “Fuziunile dintre distribuitori, o oportunitate de care suntem interesati”
Articolul următorPaul Iftode, Manager Achizitii, grupul City Grill: “Goana dupa cel mai mic pret poate fi foarte riscanta, si mai ales costisitoare”
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.