Private Label Innovation Show te conectează la trenduri şi idei inovatoare în industria de mărci private

Private Label Innovation Show, singurul eveniment din România dedicat exclusiv industriei de mărci private, revine pe data de 30 octombrie 2020 cu ediţia numărul IX.

Vom asigura şi în acest an insighturi valoroase, vom avea alături de noi speakeri relevanți şi vom prezenta în exclusivitate noutățile şi tendinţele momentului în industria mărcilor private.

Ediţia 2020 a Private Label Innovation Show organizată de Modern Buyer se va desfăşura în format digital, pe o platformă inovativă de evenimente virtuale, care asigură transferul experienței unui eveniment din offline în online.

Private Label Innovation Digital Show are trei componente:

  • Live Streaming Conference: Sesiuni Live de prezentări și dezbateri
  • Virtual Expo: Punem la dispoziția partenerilor standuri virtuale în care își pot prezenta soluţiile şi serviciile şi pot interacţiona cu factorii de decizie în achiziţia de mărci private din retailul modern
  • Networking Sessions: Meeting Rooms virtuale pentru o comunicare rapidă şi eficientă.

Tematici şi vorbitori confirmaţi

Vom prezenta dinamica segmentului de private label în 2020, în România și factorii care au condus la creșterea acestui segment, vom prezenta categoriile în care cota de piață a PL a crescut în volum și valoare, vom vorbi despre lansările de produse noi și vom afla de la marii retalieri cum a impactat pandemia strategia lor de private label. Iulia Pencea (Managing Director, Nielsen România) şi Ioana Dănăilă (Head of Own Brands, Metro Cash & Carry România) sunt primii invitaţi care au confirmat prezenţa în calitate de speakeri. Lista vorbitorilor va fi completată în perioada imediat următoare cu ceilalţi invitaţi din Retail şi FMCG.

Audienţa evenimentului este formată din manageri de achiziţii şi achizitori de mărci proprii din rândul marilor lanţuri de retail modern, manageri din rândul furnizorilor de mărci private din toate segmentele FMCG, reprezentanți din industria de research din România și din afara țării, furnizori de servicii și soluții pentru industria de private label. Platforma pe care se va desfăşura Private Label Innovation Digital Show permite audienţei să acceseze toate detaliile legate de eveniment (speakeri, agendă, program, sesiuni live), să viziteze secţiunea de Virtual Expo şi, de asemenea, să interacționeze cu vizitatorii în timpul evenimentului.

Participă la Private Label Innovation Digital Show pe 30 octombrie 2020

Cost bilet: 50 de euro + TVA. Ce garantează acest pachet? Acces pe platforma Virtual Event atât la dezbaterile live cât şi la sesiunile de networking.


Promovați-vă oferta, produsul sau serviciul!
Asigurăm vizibilitate în timpul evenimentului Private Label Innovation Digital Show 2020, dar şi ante şi post eveniment, în faţa unei audienţe formată din manageri de achiziţii şi achizitori de mărci proprii din rândul marilor lanţuri de retail modern, manageri din rândul furnizorilor de mărci private din toate segmentele FMCG, reprezentanți din industria de research din România și din afara țării, furnizori de servicii și soluții pentru industria de private label.

Cum? Puteţi opta pentru un Virtual Stand în zona de Expo Area, pentru rularea unui spot de promovare în timpul evenimentului sau/și pentru publicarea unei machete, articol, material video pe platforma virtuală a evenimentului, în publicaţia online Modern Buyer și în social media.

Pentru mai multe detalii cu privire la achiziţia de bilete sau de pachete de promovare şi participare disponibile, vă rugăm să scrieți e-mail la adresa aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro, cristi.brinca@modernbuyer.ro, sau să ne contactaţi telefonic: 0767.11.88.33 sau 0733.933.967