Private Label Innovation Show, eveniment organizat pe 28 Septembrie 2017 la Ramada North Hotel de Modern Buyer, reuneste in 2017 retaileri si producatori din Romania, Republica Moldova si Ucraina precum si furnizori de servicii din mai multe piete europene. Editia cu numarul VI a conferintei este dedicata inovatiilor si directiilor noi de dezvoltare in segmentul marcilor proprii.

Tematici

Am structurat aceasta dezbatere in doua paneluri:

Panel I – Piata marcilor proprii in Romania si in Europa

Factori de influenta in evolutia pietei interne, dinamica vanzarilor de marci priprii in diverse categorii cheie ale pietei de FMCG, tendintele la nivel european, studii de caz cu privire la noile categorii catre care isi indreapta deja atentia retailerii din diverse piete mature, strategii de crestere pe care s-au bazat marile lanturi de retail din mai multe piete pentru impulsionarea marcilor proprii.

Panel II – Marcile proprii, instrumente de inovatie si diferentiere in retailul romanesc si european

Au trecut mai bine de 20 de ani de cand consumatorii romani au pus in cos primele produse marca proprie. Marii jucatorii din retail incep sa foloseasca avantajul acestora in relatia cu concurenta, cu furnizorii si cu consumatorii ca un instrument de diferentiere si inovare.  Diferentierea si inovatia, ca obiectiv strategic, este tema abordata atat de retalerii din Romania care au raspuns pana acum invitatiei lansate de Modern Buyer, dar si de alti invitati ai conferintei.

In acest an, pe langa componenta de dezbateri in plen, am inclus in conceptul Private Label Innovation Show si o expozitie ce ofera mai multor producatori romani si straini posibilitatea de a-si prezenta expertiza in materie de marca proprie. Conceptul evenimentului include si un salon al “inovatiei si diferentierii” unde vom putea regasi o selectie de articole din portofoliul propriu de marci proprii al mai multor retaileri, articole inovative si/sau diferentiatoare pentru fiecare companie.

Target audienta

  • Manageri de achizitii din randul lanturilor de retail alimentar si nealimentar din Romania dar si din alte piete europene;
  • Manageri de vanzari din randul producatorilor romani de marci proprii;
  • Manageri de vanzari din randul distribuitorilor si importatorilor de produse FMCG;
  • Manageri din randul furnizorilor de solutii si servicii dedicate industriei de marci proprii (ambalaje, design, logistica, IT s.a.)
  • Agentii de cercetare de piata;
  • Asociatii patronale din industria FMCG

Rezerva-ti un loc la eveniment!

Rezerva-ti un loc la singurul eveniment din Romania dedicat exclusiv marcilor proprii completand Formularul de inregistrare. Pentru a va promova in cadrul evenimentului serviciile sau produsele oferite, ne puteti contacta pe email – aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro, maria.hurduc@modernbuyer.ro sau telefonic 031.425.38.92

SPEAKERI EVENIMENT

Director Food & Non Food - Kaufland Romania

Maria-Movileanu_Kaufland-280

Director Departament Moda, Carrefour Romania

Roxana-Cernica,-Carrefour

Head of Discount and CEE, IGD Retail

Ryba_Milos

Senior Analyst, Kantar Retail

Tudor-Popa,-Kantar

Consumer Insights Leader Balkans

iulia-pencea-modern-buyer

Retail Manager South East Manager, Doehler

Adrian-Cocis_Dohler

Managing Partner, Aldea Consulting

Catalina-Aldea

Head of Own Brands, Metro Cash&Carry

Ioana-Danaila-ok-modern-buyer

Director Offer Management, METRO Cash&Carry

Matthias-Dutschmann

Business Development Leader, CHEP Romania

Cosmin_Minescu

CU SPRIJINUL

PARTENERI

 

PARTICIPA LA EVENIMENT

Completeaza si trimite formularul