Primul restaurant Prepelițescu s-a deschis la București

Primul restaurant Prepelițescu din București, axat pe preparate din carne și ouă de prepeliță, s-a deschis în complexul Magic by Hop Garden, la intrarea în Parcul Drumul Taberei. Localul se poziționează ca un restaurant cu servire rapidă, cu specific românesc și internațional urban.

Grupul Hop Garden a semnat un acord de franciză cu Prepelițescu Urban Food & DriveIn pentru administrarea în exclusivitate a brandului Prepelițescu pe piața din București.

Investiția totală în deschiderea noului local a fost de 50.000 euro și a inclus activități de amenajare a spațiilor interioare și exterioare ale restaurantului și ale teraselor, proiecte de utilare și modernizare a bucătăriei, reorganizarea și instruirea personalului, marketing și promovare.

Compania estimează o cifră de afaceri de 500.000 euro pentru restaurantul Prepelițescu din București, după primul an de activitate.

Unitatea dispune de o zonă interioară cu un spațiu total de 50 de locuri, precum și de o terasă încălzită cu o capacitate de 60 de persoane și cu mese delimitate conform legislației în vigoare.

Oferte speciale sunt disponibile pentru familii și grupuri de prieteni, respectiv: platouri pentru grupuri de patru, meniuri speciale pentru copii, preparate cu specific românesc sau specific internațional urban, precum și feluri de mâncare inedite: ciotoiașe de prepeliță, scotish eggs, crochete de prepeliță, fingers din piept de prepeliţă, nuggets, burger de prepeliță, thuringer de prepeliță afumat, ouă caramelizate, fresh eggs cu iaurt, carne’n pită, gyros de prepeliță etc.

”Ultima lună de primăvară a adus noutăți plăcute pentru prietenii și clienții noștri: deschiderea primului restaurant din București cu preparate din carne și ouă de prepeliță, la intrarea în Parcul Drumul Taberei. Pentru a fi în ton cu specificul zonei, am gandit amenajarea noului local ca pentru un restaurant cu servire rapidă unde toți clienții, indiferent de vârstă, să fie serviți rapid cu cele mai apetisante preparate, fie că optează pentru consumarea lor pe loc sau la pachet, pentru un picnic în parc”, a declarat Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv complex Magic by Hop Garden.

Grupul Hop Garden a semnat un acord de franciză cu Prepelițescu Urban Food & DriveIn pentru administrarea în exclusivitate a brandului Prepelițescu pe piața din București.

Localul face acum parte din grupul Magic by Hop Garden, un complex de agrement cu o suprafață totală de 15.000 mp., redeschis în octombrie 2019 și condus de Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv al grupului.

Lansată în 2020, franciza Prepelițescu Urban Food & DriveIn continuă povestea de succes începută în 2012, odată cu lansarea brandului Ferma bunicii. În 2020, pentru a răspunde nevoii publicului de produse naturale, din carne de prepeliță, a fost creat primul restaurant Drive-In Prepelițescu si primul concept Urban Healthy Food în Râmnicu Vâlcea, axat pe comercializarea preparatelor pe bază de carne și ouă de prepeliță, din fermele companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here