Primul magazin Marks & Spencer din Timișoara se va deschide în această toamnă

Deținătorul francizei Marks & Spencer în România, Voici la Mode, are în plan deschiderea primului magazin Marks & Spencer la Timișoara. Deschiderea este programată pentru toamna acestui an în Iulius Mall. Unitatea M&S va avea peste 1.000 de metri pătrați și va include îmbrăcăminte pentru femei, bărbați, copii și lenjerie, precum și articole pentru casă.

Investiția în noul magazin se ridică la aproximativ 1 milion EUR, la care se adaugă stocul de produse în valoare de 0,5 milioane EUR. O echipă dedicată de 17 angajați își va aștepta clienții. 

Voici La Mode intenționează să-și extindă rețeaua de magazine și implicit să deschidă noi magazine în spații premium, consolidând prezența brandului britanic pe piața din România.

Marks & Spencer este prezent în Romania din anul 2000, iar începând cu luna septembrie 2017 funcționează în franciză prin Voici La Mode Group, care a preluat trei magazine Marks & Spencer în Băneasa Shopping City, Plaza România si Bucuresti Mall.

Marks & Spencer este unul dintre liderii pieței de retail din Marea Britanie. Marks & Spencer este prezent în 50 de tări, având peste 900 de magazine în Marea Britanie, peste 400 de magazine la nivel internațional și 25 de magazine online.

Voici La Mode Group deține și conduce 35 magazine în Cipru și Romania, incluzând magazine Marks & Spencer, CELIO, Wallis, Dorothy Perkins, Evans, Topshop, Topman, dar și lanțul de cafenele – restaurante Café la Mode.