Danone a lansat două noi sortimente de iaurt cu mix de cereale, semințe și fructe confiate

306

Danone a lansat două noi sortimente de iaurt cu mix de cereale, semințe și fructe confiate. Noile iaurturi Activia Musli, Merișoare și Semințe de Dovleac și Activia Musli, Migdale, Quinoa și Chia au, pe lângă designul atractiv și o linguriță în interiorul capacului, pentru a putea fi consumate on the go.

Activia este brandul de lactate proaspete numărul unu la nivel mondial, fiind consumat în 70 de țări, de pe 5 continente. Activia se produce în fabrica de iaurt Danone din București și a fost lansat pe piața românească în anul 2001, în prezent având un portofoliul cu peste 20 de sortimente de iaurturi cu Bifidus ActiRegularis, acoperind toate preferințele consumatorilor: iaurt simplu, iaurturi cu cereale integrale și fructe, iaurturi de băut cu sau fără fructe, cât și gama de mic dejun, cu topper de cereale, iaurturi cu semințe (natur sau cu fructe și cereale).

Prin varietatea profilurilor nutriționale, iaurturile Activia sunt adecvate oricărui moment de consum (mic dejun, on the go, gustare între mese sau după o cină ușoară) și sunt ușor de integrat, chiar și în diete speciale, cum sunt regimurile hipocalorice, hipolipidice sau hipoglucidice.