Farmec relansează Gerovital Plant într-o variantă modernizată

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, relansează gama de succes Gerovital Plant într-o variantă modernizată, cu îmbunătățiri aduse formulei, designului și funcționalității. Noua linie cuprinde o varietate de produse destinate îngrijirii zilnice a tenului, având la bază ingrediente de origine naturală în proporție de peste 91%, care oferă protecție naturală microbiană și beneficii pentru tenul normal și mixt.

Specialiștii Gerovital au dezvoltat produse adecvate unui program complet de îngrijire, care include curățarea tenului, hidratare și oxigenare, reducerea ridurilor, regenerarea pielii, energizarea și îmbunătățirea luminozității ei.

“Am relansat gama Gerovital Plant, o linie marcantă a portofoliului brandului Gerovital, într-o formulă nouă şi originală. Suntem mândri să anunțăm că prima gamă fară conservanți, are acum peste 91% dintre ingrediente de origine naturală, oferind protecție naturală microbiană. […] Suntem siguri că, în noua versiune, linia va fi şi mai apreciată de piață, datorită beneficiului care o diferențiază în segment – asigurarea în mod natural a echilibrului microbiomului la nivelul pielii, prin respectarea identității unice a acestuia”, a declarat Claudia Pălăcian, Manager de Produs.

Inovația adusă de noua gamă Gerovital Plant este complexul poliplant Microbiom Protect, complex format din Equibiome (un extract standardizat din radacină de brusture) și un complex natural de plante din flora locală, care diminuează reactivitatea pielii și procesele inflamatorii, protejând microbiomul.

Pentru demachiere, Gerovital Plant aduce Apa micelară, care previne dezechilibrul microbian de pe piele și Fluidul demachiant, care stimulează microcirculația și purifică tenul, îndepărtând și machiajul waterproof.

Programul de îngrijire a tenului conține trei creme cu beneficii de: hidratante, antirid, nutriție, protecție, energizare, efectul somnului de frumusețe și de oxigenare. Crema hidratantă revitalizează celulele și crește consumul de oxigen la nivelul acestora, Crema antirid SPF 15 corectează liniile fine și ridurile și restabilește echilibrul microbiomului pielii, iar Crema antirid nutritivă stimulează procesele de reparare și regenerare ale pielii, redând frumusețea naturală.

Pentru estomparea imperfecțiunilor și a urmelor de oboseală, specialiştii Gerovital au creat Crema CC Matifiantă, care îmbunătățește funcția de barieră a pielii, pentru o piele echilibrată și Crema anticearcăn antirid, care îngrijește delicat zona din jurul ochilor, diminuând ridurile.

Boosterul vitalitate și strălucire este un ser cu o formulare fluidă, care se absoarbe ușor în piele, special conceput pentru tenul normal și mixt, având funcția de a stimula respirația celulară și de a revitaliza tenul.

Noile produsele Gerovital Plant pot fi achiziționate din rețeaua de magazine de brand Gerovital și Farmec, din magazinul online www.farmec.ro, din magazinul francizat din Bacău, precum și din farmaciile, supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară.

Conform datelor de retail audit pentru categoria produselor de îngrijire facială pe piața din România (valoare vânzări pentru ultimele 12 luni/perioade cumulate ianuarie 2018 – decembrie 2018), Farmec deține o cotă valorică de 29,7%, iar Gerovital o cotă valorică de 25,1%. (Copyright © 2019, The Nielsen Company.)