Primele informatii oficiale privind expansiunea Kaufland in Republica Moldova: „Strategia de dezvoltare include deschiderea a 6 magazine in Chisinau”

Kaufland Romania a comunicat primele informatii oficiale referitoare la expansiunea sa in Republica Moldova, precizand ca procesul de extindere in tara vecina a fost demarat de la finalul anului trecut.
“Pentru inceput, strategia de dezvoltare include deschiderea a 6 magazine in Chisinau, capitala Republicii Moldova, oras cu peste 700.000 de locuitori, centrul economic si cultural al tarii. Deschiderea primului magazin este programata pentru anul 2018. Gama de produse disponibila in magazine va fi, in cea mai mare parte, similara celei din magazinele Kaufland Romania, dar va fi, in acelasi timp, adaptata in mod corespunzator nevoilor clientilor locali. Depunem in continuare eforturi ca magazinele Kaufland sa indeplineasca dorintele clientilor cu accent pe garantiile si serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate si, bineinteles, preturi atractive. Datorita proximitatii geografice si a legaturilor istorice si culturale coordonarea activitatilor comerciale va fi asigurata direct de filiala din Romania”, au precizat oficialii retailerului german.
Kaufland detine in prezent 107 magazine pe piata romaneasca, anul trecut deschizand 5 unitati in tot atatea orase. La nivel international, retailerul opereaza peste 1.300 de magazine in 7 tari: in Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croatia, Bulgaria si Romania.

Articolul precedentKaufland se pregateste sa inaugureze primul sau hipermarket din 2016, in Bucuresti
Articolul următorFlanco incepe anul in forta, deschizand doua magazine
Carmen Ionescu
Redactor - Lucreaza pentru Modern Buyer inca de la infiintarea publicatiei, in 2008. Absolventa a Universitatii Bucuresti – Facultatea de Litere, scrie despre industria bunurilor de larg consum, piata de retail, distributie, bricolaj samd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.