Pop Cola și Vitamin Aqua susțin evenimentul 20/20 Vision: Planning for the Future

Din dorința de a dovedi susținere pentru viitorul sectorului de Retail & FMCG din România, brandurile Pop Cola și Vitamin Aqua se asociază cu evenimentul de business 20/20 Vision: Planning for the Future.

La inițiativa Modern Buyer, în seara de 23 iulie 2020, în grădina Crowne Plaza București, începând cu ora 17.30, 50 de manageri de top din marile companii de retail și FMCG vor discuta despre provocările și oportunitățile prin care trece acest sector de business din România.

Ce ne propunem?
Vrem să înțelegem cum poate fi regândită planificarea operațiunilor, a forței de muncă, a finanțelor/bugetelor, a investițiilor şi să vorbim despre resursele necesare pentru remodelarea businessului, după o stare de alertă prelungită, cauzată de pandemie.

Suntem cu toții conștienți că ne aflăm într-o perioadă în care, acțiunile întreprinse de companii vor pune bazele creșterii și performanței, cu efecte de durată.
Următorii speakeri au confirmat deja prezența în panelul vorbitorilor:

Argumente pentru planificarea viitorului
Planificarea viitorului presupune trecerea de la planificarea de urgență, pe termen scurt, la o planificare economică și la un scenariu de acțiune pe termen mediu și lung.

Managerii generali au nevoie, așadar, de o schimbare de atitudine, pentru a trece de la un mod reactiv de a acționa, la unul anticipativ, în care le arată angajaților și partenerilor de business modul în care organizația se va reinventa.

Liderii companiilor din FMCG și-au asumat deja răspunderea pentru a depăși perioada stării de urgență, dar în continuare ei sunt chemați să planifice modul în care compania lor va prospera, după ce se va termina criza.

Înregistrează-te la eveniment!
Vă aşteptăm aşadar alături de noi joi, 23 iulie 2020, la ora 17.30. Accesul la eveniment este posibil prin completarea acestui Formular.

Ne propunem ca evenimentul să dureze 3-4 ore. Am alocat o oră şi jumătate pentru panelul de discuţii, restul fiind dedicat networkingului. Dezbaterea din panel va fi urmată, așadar, de un cocktail chic, într-o atmosferă relaxată, în gradina Crowne Plaza.

Pentru a-și exprima susținerea și preocuparea pentru sectorul FMCG, Carrefour România și Ocean Fish sunt, la rândul lor, partenerii evenimentului de business 20/20 Vision: Planning for the Future

Detalii despre ce presupune participarea în calitate de partener al evenimentului 20/20 Vision: Planning for the Future, puteți obține de la colegii din echipa Modern Buyer, aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro și cristi.brinca@modernbuyer.ro.