Carrefour România și Ocean Fish – parteneri ai evenimentului de business 20/20 Vision: Planning for the Future

Din dorința de a-și arăta susținerea și preocuparea pentru sectorul FMCG, Carrefour România și Ocean Fish se alătură în calitate de parteneri ai evenimentului de business 20/20 Vision: Planning for the Future, organizat de Modern Buyer, pe 23 iulie 2020, în grădina Crowne Plaza București, începând cu ora 17.30.


Detalii despre ce presupune participarea în calitate de partener al evenimentului 20/20 Vision: Planning for the Future, puteți obține de la colegii din echipa Modern Buyer, aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro și cristi.brinca@modernbuyer.ro.


În seara de 23 iulie, la inițiativa Modern Buyer, 50 de manageri de top din marile companii de retail și FMCG vor discuta despre viitorul acestui sector de business în România.

Ce ne propunem?
Vrem să înțelegem cum poate fi regândită planificarea operațiunilor, a forței de muncă, a finanțelor/bugetelor, a investițiilor şi să vorbim despre resursele necesare pentru remodelarea businessului în lumea post-pandemie.

Suntem cu toții conștienți că ne aflăm într-o perioadă în care, acțiunile întreprinse de companii vor pune bazele creșterii și performanței, cu efecte de durată.

Următorii speakeri au confirmat deja prezența în panelul vorbitorilor:

Argumente pentru planificarea viitorului

Planificarea viitorului presupune trecerea de la planificarea de urgență, pe termen scurt, la o planificare economică și la un scenariu de acțiune pe termen mediu și lung.

Managerii generali au nevoie, așadar, de o schimbare de atitudine, pentru a trece de la un mod reactiv de a acționa, la unul anticipativ, în care le arată angajaților și partenerilor de business modul în care organizația se va reinventa.

Liderii companiilor din FMCG și-au asumat deja răspunderea pentru a depăși perioada stării de urgență, dar în continuare ei sunt chemați să planifice modul în care compania lor va prospera, după ce se va termina criza.

Ne propunem ca evenimentul să dureze 3-4 ore. Am alocat o oră şi jumătate pentru panelul de discuţii, restul fiind dedicat networkingului. Dezbaterea din panel va fi urmată, așadar, de un cocktail elegant, într-o atmosferă relaxată, în gradina Crowne Plaza. Dacă doriți să participați la eveniment, vă rugăm să îi contactați pe colegii noștri aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro și cristi.brinca@modernbuyer.ro.