Lidl inaugurează un al cincilea magazin în Bacău

Pe 16 iulie, Lidl va inaugura un al cincilea magazin al rețelei în orașul Bacău, pe Strada Abatorului, Nr. 1. Noul magazin are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m² și dispune de peste 100 de locuri de parcare. Odată cu deschiderea magazinului, se vor crea aproximativ 20 de noi locuri de muncă. Orarul de funcționare a magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:00 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 20:00.


Inaugurarea magazinului Lidl din Bacău continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente.

Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

Pentru că sănătatea angajaților, a clienților și a partenerilor este prioritară pentru Lidl, și în noul magazin din Bacău se vor aplica măsurile împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 luate de retailer în toată rețeaua din România.

În același timp, Lidl face apel la solidaritatea clienților pentru a respecta, la rândul lor, atât recomandările autorităților, cât și măsurile individuale de prevenție în timpul cumpărăturilor.

În conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Bacău dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 7.500 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 270 de magazine și 5 centre logistice.