Pop Cola de la Merlin`s Beverages acum și la PET de 0,5L și 1,5L

Pentru a acoperi cererea tot mai accentuată față de băutura Pop Cola, comercializată de la începutul anului 2020 în doze de 330 ml, Merlin’s Beverages introduce pe piață variantele Pop Cola la PET de 0,5 L și 1,5 L. Este, practic, aceeași cola botanică, prezentată în ambalaje mai generoase.

Pop Cola la PET este disponibilă în ambele sortimente: clasic și zero, îndulcite cu stevia. Noile formate sunt accesibile retailerilor și tuturor partenerilor interesați.

Pop Cola este o cola botanică, cu aromă naturală de plante, extract de ghimbir și nucă de cola, fără conservanți.

Produsul din categoria premium +, obținut dintr-o rețetă proprie, inspirată din frenezia anilor ’80, conține cu 30% mai puțin zahăr decât media pieței, în varianta clasică, și are îndulcire premium în varianta zero zahăr (stevia și sucraloza).

Lansată la începutul acestui an, Pop Cola și-a câștigat rapid notorietatea și poziția în piață. Pop Cola se găsește pe rafturile majorității retailerilor internaționali cu care brandul colaborează (Kaufland, Auchan, Cora), în rețelele de gas stations: MOL, OMV, Lukoil și Socar, cu o prezență tot mai notabilă și pe rafturile operatorilor de traditional trade & HoReCa.

“Așteptările de la brandul Pop Cola au fost ridicate încă de la lansare. Am fost și suntem încrezători în capacitatea consumatorului de a recunoaște și de a se orienta tot mai mult către băuturile premium și produsele calitative, în general.”, au declarat reprezentanții companiei Merlin’s Beverages.