Platforma online pentru sesizarea intelegerilor anti-concurentiale

Consiliul Concurentei a lansat o platforma on-line pentru a permite oricaror persoane care detin informatii despre potentiale incalcari ale regulilor concurentei loiale sa avertizeze institutia cu privire la existenta acestora. Practic, orice persoana care detine informatii cu privire la existenta unor intelegeri anti-concurentiale poate trimite un mesaj Consiliului Concurentei, prin intermediul unei platforme on-line securizate, care va permite pastrarea anonimitatii informatorului.
In acest sens, nu sunt solicitate niciun fel de date de identificare (identitatea persoanei nefiind cunoscuta nici macar Consiliului Concurentei), iar corespondenta dintre informator si Consiliul Concurentei este criptata si accesibila doar pe baza de parola, stabilita de informator.

Articolul precedentEY: Peste 90% dintre executivii de top din Romania mizeaza pe cresterea afacerilor in 2015
Articolul următorEY: “Speram ca masurile de relaxare fiscala propuse de Guvern vor fi sustinute si de o intensificare a actiunilor pentru combaterea evaziunii fiscale”
Maria Hurduc
Este Business Unit Manager al Modern Buyer inca de la lansarea brandului, in 2008. Are o experienta de peste 16 ani in presa scrisa, iar in ultimii 11 ani s-a specializat pe domeniile Retail, FCMG si Horeca. Este absolvent al Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, specializarea Tehnologia Prelucrarii Produselor Alimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.