Pizza Hut Delivery inaugurează o nouă unitate în Bucureștii Noi

807

Lanţul de restaurante cu livrare la domiciliu, Pizza Hut Delivery, a deschis un spațiu în Bucureștii Noi, cu o suprafaţă de 92 de metri pătraţi, investiție evaluată la 250.000 euro. Odată cu deschiderea acestui spațiu, Pizza Hut Delivery ajunge la un număr de 18 unităţi la nivel naţional.

Clienţii au posibilitatea de a comanda mâncarea preferată prin intermediul aplicaţiei de mobil Android şi iOS, direct pe pagina oficială Pizza Hut Delivery sau prin call center. De asemenea, clienţii au la dispoziţie multiple metode de plată, precum online payment, card bancar sau numerar.

Pizza Hut angajează pentru noua unitate: lucrător bucătărie, casier și curier. Pentru a ocupa aceste posturi nu este nevoie de experiență anterioară de lucru. Noilor angajați li se oferă posibilitatea de a alege un program de lucru de 8h/zi sau 6h/zi sau 4h/zi . La începutul colaborării, ei vor fi instruiti și pregătiți la locul de muncă de către un trainer dedicat.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de master franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizează produse numai la pachet şi prin livrare. Brandul a intrat pe piaţa românească în decembrie 2007, odată cu deschiderea primei locații în zona Vitan din București. În prezent, Pizza Hut Delivery deţine 18 unităţi dintre care 14 în Bucureşti și câte una în Brașov, Cluj, Popeşti Leordeni și Ploieşti.