Pizza Hut Delivery deschide o noua unitate in Colentina

Pizza Hut Delivery a deschis saptamana aceasta o noua unitate in Bucuresti, situata pe soseaua Colentina, nr. 426-426 A, in incinta centrului comercial Carrefour, in urma unei investitii de peste 200.000 euro. Pizza Hut Delivery ajunge astfel la 16 unitati aflate in Bucuresti si in tara.

Cu ocazia acestei lansari, Pizza Hut Delivery a generat peste 20 de noi locuri de munca, oferind beneficii diverse noilor angajati, printre care bonusuri de fidelitate sau cresteri salariale corelate cu vechimea si program flexibil, adaptat conform necesitatilor fiecaruia.

„Incepand de astazi, suntem mai aproape de locuitorii cartierelor Colentina, Fundeni, Andronache si Voluntari, acestia avand posibilitatea de a comanda pizza si de a se bucura de varietatea de retete si produse delicioase Pizza Hut Delivery.”, declara Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup de restaurante din Romania si detine companiile care opereaza in sistem de masterfranciza brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell.

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizeaza produse numai la pachet si prin livrare. Brandul a intrat pe piata romaneasca in decembrie 2007, odata cu deschiderea primei unitati in zona Vitan din Bucuresti. In prezent, Pizza Hut Delivery detine 16 unitati dintre care 12 in Bucuresti si cate una in Brasov, Cluj, Popesti Leordeni si Ploiesti.