Selgros deschide la Bistrita prima sa unitate, in format compact

Selgros Cash&Carry Romania inaugureaza la Bistrita a treia sa unitate in format compact, dupa cele din Targu Mures si Alba Iulia, deschise in 2016. Magazinul are o suprafata de vanzare de 4.000 mp (fata de cei 10.000 mp ai unitatilor standard Selgros), si pune accentul pe produse alimentare si gastronomie. Structura acestuia integreaza conceptul de calitate si prospetime, prin sortimentatia de legume si fructe, peste si fructe de mare, carne si produse de brutarie. De asemenea, magazinul gazduieste si o vitrina asistata cu branzeturi si delicatese, semipreparate din carne si specialitati.

Unitatea gazduieste si un spatiu dedicat articolelor nealimentare, printre care: articole pentru copii (de la jucarii si accesorii pâna la imbracaminte si produse specifice), articole de sezon, electronice si electrocasnice precum si o variata gama de articole de menaj.

“Magazinul de la Bistrita este al treilea in format compact din tara. Vom oferi membrilor clubului nostru, profesionisti si pasionati de bunataturi, acelasi sortiment diversificat si sofisticat, de care se bucura toti clientii nostri, într-un format modern si prietenos. Succesul de care se bucura magazinele similare din Târgu Mures si Alba Iulia ne da incredere ca si bistritenii vor aprecia calitatea si prospetimea oferite de Selgros”, a declarat Alexandru Vlad, CEO Selgros Cash&Carry Romania.

Selgros Cash&Carry Romania si-a inceput activitatea pe piata locala in 2001, iar in prezent detine 21 magazine in Bucuresti, Brasov, Iasi, Târgu Mures, Oradea, Cluj-Napoca, Ploiesti, Timisoara, Craiova, Bacau, Galati, Braila, Arad, Suceava si Constanta.
Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG cu operatiuni in Elvetia, Franta, Germania, Austria, Polonia, România si Rusia.