Pizza Hut Delivery a inaugurat cea de-a doua unitate din Drumul Taberei

936

Lantul de restaurante Pizza Hut Delivery isi continua extinderea cu o a doua unitate deschisa in Drumul Taberei din Bucuresti. Noul Pizza Hut Delivery este situat in incinta hypermarketului Kaufland de la Valea Oltului si are o suprafata de peste 100 mp. Cu ocazia acestei inaugurari, numarul total al unitatilor Pizza Hut Delivery in România ajunge la 15.

Cu o investitie de peste 200.000 de euro, noul Pizza Hut Delivery este amenajat in stilul caracteristic brandului si dotat cu cele mai noi utilaje si facilitati. Deschiderea unitatii din cartierul Drumul Taberei inseamna crearea a peste 20 de locuri de munca noi.

“Planurile Pizza Hut Delivery in urmatoarea perioada sunt legate de extinderea si acoperirea unor zone cat mai mari, atat in Bucuresti, cat si la nivel national. Datorita cererii in crestere si a succesului de care se bucura locatia din incinta Cora Lujerului, suntem incantati sa anuntam si cea de-a doua inaugurare in sectorul 6 al Capitalei. Incepand de astazi, locuitorii zonei de vest a orasului vor putea comanda pizza si se vor putea bucura de varietatea de retete si produse autentice Pizza Hut Delivery“, declara Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.

Pizza Hut Delivery a lansat anul acesta programul de extindere in franciza, prin care isi propune sa deschida noi spatii in marile orase si sa ajunga la un numar de peste 30 de unitati, in urmatorii trei ani.

Sphera Franchise Group S.A. este grupul de restaurante din Romania care opereaza in sistem de masterfranciza brandurile KFC, Pizza Hut si Pizza Hut Delivery.

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizeaza produse numai la pachet si prin livrare. Brandul a intrat pe piata romaneasca in decembrie 2007, odata cu deschiderea primei unitati in zona Vitan din Bucuresti. In prezent, Pizza Hut Delivery detine 15 unitati in Bucuresti si cate una in Brasov, Cluj, Popesti Leordeni si Ploiesti.