Bulgaria: 50 de distribuitori ruleaza afaceri de circa 1 miliard de euro

0
777

Modern Buyer lanseaza, in premiera, o analiza a pietei de distributie din Bulgaria cu scopul de a oferi producatorilor romani o imagine a oportunitatilor din tara vecina, o piata de circa 7,2 milioane locuitori.  Ghidul „Bulgaria: Distribuitori in Retail si Horeca” este un instrument de lucru destinat managerilor care doresc sa identifice potentiali parteneri de distributie produse FMCG pe piata bulgara.

In prima editie a ghidului online „Bulgaria: Distribuitori in Retail si Horeca” am ales sa prezentam 50 de companii specializate din intreaga tara. Impreuna, cei 50 de distribuitori selectati realizeaza o cifra de afaceri cumulata de circa 960 de milioane de euro, in crestere cu 6,5% fata de anul fiscal 2015. De asemenea, cei 50 de distribuitori bulgari au raportat un profit cumulat de circa 20,4 milioane de euro in 2016. Nu in ultimul rand, cele 50 de companii prezentate in paginile acestei analize opereaza, impreuna, 171 de depozite logistice. In selectia jucatorilor inclusi am tinut cont atat de aria de distributie cat si de portofoliul de produse al acestora, existenta unor branduri globale inclinand balanta catre decizia de publicare a profilului detaliat.

Structura ghidului „Bulgaria: Distribuitori in Retail si Horeca”, Editia a I-a

Informatiile sunt structurate in doua sectiuni:

I: O scurta analiza a principalilor indicatori ce definesc performanta jucatorilor

– Top 10 cele mai mari companii de distributie, de produse FMCG, pentru TT si Horeca;
– Valoarea afacerilor derulate de acestea;
– Evolutia cifrei de afaceri si a profitului in ultimii 2 ani;

II. Prezentarea unui profil detaliat a celor 50 de companii de distributie din TT si Horeca
Fiecare companie de distributie selectata pentru acest ghid este prezentata prin informatii-cheie precum: denumire; date de contact; evolutia cifrei de afaceri; evolutia profitului, tipurile de canale de vanzare acoperite: retail / Horeca; categorii de produse din portofoliu; partenerii din randul furnizorilor FMCG; depozitele operate (numarul, localizarea acestora), flota auto, aria de distributie, puncte de vanzare deservite (numarul acestora – retail si Horeca).

Cum se poate lansa o comanda?

Produsul este disponibil in format electronic (pdf) si poate fi achizitonat la pretul de 250 de euro + TVA, in faza unei solicitari scrise pe care o puteti transmite catre maria.hurduc@modernbuyer.ro sau aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta si telefonic, la 031.425.38.92, sau 0729.880.041/ 0767.118 833.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentPizza Hut Delivery a inaugurat cea de-a doua unitate din Drumul Taberei
Articolul următorCriza untului se adanceste in Europa
Maria Hurduc
Este Business Unit Manager al Modern Buyer inca de la lansarea brandului, in 2008. Are o experienta de peste 16 ani in presa scrisa, iar in ultimii 11 ani s-a specializat pe domeniile Retail, FCMG si Horeca. Este absolvent al Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, specializarea Tehnologia Prelucrarii Produselor Alimentare.