Peste 270 de companii expun la Indagra Food & Carnexpo

0
437

Targul international pentru industria alimentara Indagra Food & Carnexpo devine si in acest an spatiul de expunere a sute de produse, tehnologii inovative si de desfasurare a unor sesiuni informative cu privire la performantele si progresul din domeniul alimentatiei. Pe o suprafata de peste 11.000 mp, intre 25 si 29 octombrie, in Pavilionul A al Rompexpo, sunt asteptate peste 270 de companii din Romania si de pe pietele cu industrie alimentara dezvoltata.

Programul de vizitare al expoztiilor Indagra Food & Carnexpo din perioada 25-28 octombrie este de miercuri pana sambata intre orele 10.00 si 18.00, iar pe 29 octombrie, duminica, intre orele 10.00 si 16.00. La targ vor fi prezente companii din: Bulgaria, Cehia, Elvetia, Marea Britanie, Germania, Grecia, Italia, Moldova, Olanda, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Suedia, Tailanda, Turcia, Ucraina, Ungaria.

Expozitiile reprezinta platforma potrivita pentru lansarea si vanzarea de produse, prezentarea noutatilor din domeniu, stabilirea de noi relatii de afaceri si incheierea de contracte. Evenimentul se afla la cea de-a 2-a editie in formula Indagra Food si Carnexpo (cea mai mare expozitie din industria carnii) si este organizat de Romexpo in parteneriat cu Addor Events, impreuna cu Camerele de Comert si Industrie din Romania.

Ofertele companiilor cuprind produse si servicii care se adreseaza diverselor segmente din domeniul alimentar:
-solutii complete pentru industria carnii;
-utilaje si echipamente pentru abatoare si carmangerii;
-productia si exportul de carne;
-utilaje si echipamente dedicate industriei laptelui si panificatiei;
-echipamente pentru industria bauturilor;
-utilaje si accesorii pentru ambalarea produselor alimentare si non-alimentare
-echipamente de: manipulare, transport, logistica si depozitare;
-productia si comercializarea de branzeturi;
-produse si servicii pentru o alimentatie integrala.

Noutatea Indagra Food 2017 o reprezinta mancarea stradala (street food), care se va prepara si se va servi, pe parcursul celor cinci zile de eveniment, pe aleea din fata intrarii in noile spatii expozitionale Romexpo, pavilioanele B. In zona numita Indagra Street Food, publicul are ocazia sa guste din bunatatile preparate in restaurantele pe roti.

Dintre mancarurile care pot fi savurate in aceasta zona se numara:
• burgeri hand-made, doar cu ingrediente naturale, atat pentru carnivori, cat si pentru vegetarieni;
• carnati XXL la gratar, serviti in chifle bavareze, cu toppinguri diverse, rotwurst la gratar, hot dog preparat cu crenvursti fara membrana si burgeri din carne Angus. Toate, produse 100% carne si produse in carmangerii proprii din Sibiu;
• cartofi prajiti, intr-o prezentare revolutionara, alaturi de mixuri de branzeturi si verdeturi proaspete, combinatii de sosuri originale sau carne de vita cu legume;
• aperitive asiatice;
• branza halloumi in diferite variante de servire, cu diverse topping-uri.
La rulotele cu street food, mancarea poate fi insotita de bauturi din cafea: frappe, ice coffee, fresh, limonada, cafea vietnameza. De asemenea, amatorii de facea pot degusta si achizitiona cafea prajita artizanal, de origine, cu diferite arome.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here