Pernod Ricard a adus pe piața din România Ballantine’s 7 Bourbon Barrel Finish

Pernod Ricard a adus pe piața din România Ballantine’s 7 Bourbon Barrel Finish, un whisky produs după tradiție scoțiană, învechit 7 ani în butoaie de stejar și odihnit în butoaie de bourbon.

Ideal pentru băutorii de scotch, cât și pentru cei de bourbon, noul produs se găsește pe rafturile marillor rețele de hipermarketuri din toată țara, online pe emag.ro, precum și în unitățile HoReCa partenere.

Mai mult, la achiziția unei sticle, consumatorii pot înscrie bonul fiscal în platforma www.bethehost.ro pentru a câștiga premii cu atitudine americană – geci denim, boxe portabile și ceasuri automate.

Aromele specifice scotch-ului sunt completate de notele dulci ale bourbonului ce intervine în ultima etapă a maturării. Acest proces conferă whisky-ului scoțian note de caramel și lemn copt, fiind preferat atât de consumatorii de scotch, cât și de iubitorii de bourbon. Versatil și răcoritor, creat de Master Blenderul Sandy Hyslop, având la bază o selecție de whisky-uri maturate individual, 7 Bourbon Barrel Finish poate fi savurat într-o manieră clasică, sec sau cu gheață, într-un Old Fashioned cu un twist dulce, dar și în diferite mix-uri de vară, alături de cola.

Consumatorii care cumpără Ballantine’s 7 Bourbon Barrel Finish în perioada 7 iunie – 2 august și încarcă bonul fiscal pe www.bethehost.ro pot câștiga prin tragere la sorți următoarele premii: 50 x geci Denim branded, 10 x boxe Marshall și 10 x ceasuri automatice.