Pentru noul sezon, Pandora propune un model în formă de fundă – realizat din argint 925 şi zirconiu

335

Pentru noul sezon, Pandora propune un nou model rafinat în formă de fundă – realizat din argint 925 și zirconiu cubic sclipitor. Această combinație simbolizează un omagiu adus relaţiilor speciale din viaţa noastră.

Ilustrând puterea și feminitatea, seria “Legături de iubire” ne aminteşte de legăturile nepreţuite și de sentimentele durabile dintre o mamă şi copilul ei, dintre două prietene sau colege, fiind bijuteriile ideale pentru a fi oferite în dar persoanelor dragi.

Talismanul supradimensionat al seriei poate fi purtat pe o brăţară fixă, pentru a crea un look elegant de zi sau de seară. Pentru a aduce aminte de rafinamentul de altă dată, brățara poate fi asortată cu inelul „Fundă briliantă” din aceeaşi colecţie. Mai multe fundiţe aplicate pe brăţări oferă o notă modernă oricărui look.

Cu sediul în Copenhaga, Danemarca, Pandora are peste 27.300 de angajaţi în întreaga lume, dintre care aproximativ 13.200 în Thailanda, unde compania fabrică produsele. Pandora este listată public la bursa NASDAQ din Copenhaga. În 2017, veniturile totale ale companiei au fost de aproximativ 3,1 miliarde de euro.