Penny Market crește venitul minim al angajaților din România la 2.000 de lei

15

Penny Market a implementat un program de creștere a venitului minim net pentru angajații din cele 244 de magazine și cele trei centre logistice din țară. Astfel, din august 2019, orice nou angajat al companiei, precum și angajații actuali, primesc un venit minim net de 2.000 de lei ce include și bonurile de masă.

“Mărirea venitului minim net la 2.000 de lei face parte din strategia noastră de retenție și a presupus eforturi considerabile,” a declarat Daniel Gross, Director General Penny Market.

Pe lângă pachetul salarial, angajații mai beneficiază și de un set de avantaje financiare precum bonusurile de retenție oferite la trei și la șase luni după angajare sau bonusurile de performanță acordate în funcție de îndeplinirea unor indicatori cheie stabiliți cu managerul direct la angajare, cât și pe parcursul anului, în cadrul evaluărilor. În 2018, 90% dintre cei 4.588 de angajați Penny Market au primit un bonus pentru rezulatele obținute.

Printre alte beneficii pe care le oferă compania se numără asigurarea privată de sănătate cu ajutorul căreia angajații beneficiază de servicii medicale în clinici private. De asemenea, de aceste servicii pot beneficia și membrii din familia angajaților la un cost redus negociat de către companie.