Penny deschide cel de-al 348-lea magazin în România, la Brașov

Penny își extinde rețeaua și inaugurează un nou magazin în Municipiul Brașov, județul Brașov, pe strada Ioan Popasu, nr. 26. Astfel, rețeaua Penny ajunge la 348 de unități la nivel național. Unitatea are o suprafață de vânzare de 894.84 mp, dispune de 80 de locuri de parcare, dintre care patru locuri sunt pentru persoanele cu dizabilități.

Magazinul are următorul program de funcționare:
• luni – sâmbătă, între 07:00 – 22:00
• duminică, între 08:00 – 20:00.

Designul magazinelor Penny. este primitor, iar sesiunea de cumpărături pentru clienți este îmbunătățită datorită zonei extinse pentru produse proaspete, mărci proprii conform preferintelor clienților români, dar și datorită semnalizării mai vizibile a promoțiilor și a categoriilor principale de alimente.

În plus, magazinele Penny oferă soluții simple, adaptate stilului de viață alert, precum produsele ready to eat, dar și cele semipreparate, refrigerate sau congelate.

Penny Punct reprezintă evoluția strategică a Penny Market în România și este structurată în șapte piloni cheie: experiență îmbunătățită în magazine, expansiune, produse românești, oameni, digitalizare, sustenabilitate și comunicare integrată.

Penny este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua Penny în România este alcătuită din 348 magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 6.500 de angajați.

Penny se află printre organizațiile de top care au primit titulatura de Angajator de Top (Top Employer) 2023 în România. Certificarea de Angajator de Top reflectă grija și angajamentul pentru echipă și performanțele în practicile de resurse umane.

Articolul precedentPurcari – profit net mai mare cu 22% în S1 2023
Articolul următorAquila, creștere cu 29% a profitului net, susținută de segmentul de distribuție al afacerii
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.