Pe 21 noiembrie, Unifrutti vă așteaptă în Expo Village, la Ro-Fruits & Vegetables Show

Unifrutti se alătură în calitate de expozant evenimentului Ro-Fruits & Vegetables Show, organizat de Modern Buyer. Astfel, pe 21 noiembrie, reprezentanții companiei vă așteaptă să îi vizitați la standul lor din Expo Village.


Înființată în 1998, Unifrutti Impex are ca obiect de activitate importul și distribuția de fructe și legume proaspete. În cei peste 21 ani de existență, compania și-a dezvoltat continuu activitatea, prin calitatea și diversitatea produselor comercializate, precum și prin operativitate. Unic importator și distribuitor al produselor Altun Gida Maddeleri Turcia, Unifrutti s-a impus rapid pe piața de profil din România alături de Algida Center, cu brandul Altun.

Distribuția produselor pe întreg teritoriul României se face prin flota logistică proprie, cu autoutilitare și camioane cu capacitate utilă de la 3,5 tone până la 22 tone, dotate cu instalații frigorifice, asigurându-se astfel livrarea produselor la cea mai înalta calitate și în cel mai scurt timp.
Prin relațiile pe care le întreține cu diverși furnizori din Europa, Asia și Africa, compania importă anual aprox. 66.000 tone de citrice, fructe și legume din Europa, Africa și Asia.
Capacitatea și condițiile de depozitare sunt la cele mai înalte standarde, cu camere frigorifice în care se pot depozita până la 4.500 tone de marfă, camere de gazare pentru 20.000 baxuri de banane săptămânal, spații de sortare și linii de ambalare fructe și legume de la 500 grame până la 50 kg se regăsesc pe o suprafață construită de 10.000 mp din cei 60.000 mp de teren.

“Am înțeles că, pentru a rezista în acest domeniu, trebuie tot timpul să fii în mișcare, să te adaptezi pieței și să vii în întâmpinarea cerințelor clienților, care sunt din ce în ce mai mari. Acesta este și motivul pentru care avem în curs de implementare proiecte care implică creșterea capacităților de stocare și ambalare. Totodată, acceptând tendințele pieței pentru segmentul de legume și fructe bio / organice, am obținut certificarea necesară pentru comercializarea acestora.” declară reprezentanții companiei.

Ro-Fruits & Vegetables show, eveniment dedicat exclusiv industriei de legume și fructe din România, se apropie cu pași repezi. Pe 21 noiembrie, la București, Modern Buyer va oferi participanților conținut de calitate și networking unui număr de peste 150 de profesioniști din sector înscriși deja la acest eveniment, care se bucură de susținerea unui număr de 19 companii-partenere.

Nouă lanțuri de retail modern și-au delegat deja reprezentanții, din rândul echipelor de achiziții. Aceștia vor fi în dialog cu producătorii de legume și fructe, importatorii, distribuitorii și furnizorii de servicii, prezenți și ei în număr mare la eveniment.

Ro-Fruits & Vegetables Show va avea mai multe componente: conferință, Expo Village, sesiuni de networking și cocktail.

Expo Village reunește atât furnizori de fructe și legume, cât și de soluții pentru industrie.

Speakerii pe care îi veți întâlni la conferință sunt, după cum urmează: Bogdana Gheorghe, Director General, RetailZoom; Eugen Ştirbu, Coordonator Departament Legume Fructe, Profi România; Ionuț Parfente, Consultant Achiziţii, IQ ARCONSULT; Daniel Costache, Team Leader Departament Achiziții, Penny Market; Elena Dinu, Responsabil Filiere și Lucian Cătănuş, Achizitor Fructe-Legume, Auchan România; Irina Oprea, Category Group Manager, Mega Image; Cristian Tudor, Fondatorul Microgreens România; Ilias Papageorgiadis, CEO-ul More Bio Commerce; Bogdan Băianu, Managerul Panere; Tudor Malearov, Business Development Manager, KeysFin; Minea Ștefan Andrei, Antreprenor, Ferma de Legume Fierbinţi; Dorian Sveduneac, Antreprenor, Alma Viva și Andrei Pascu, Fermier, Cooperativa Rodagria.
Cuvânt de deschidere: Daniel Buda, Vicepreședinte al Comisiei pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, Parlamentul European.

Conferința din 21 Noiembrie 2019 se desfășoară pe parcursul întregii zile și va avea următorul program:

08.30 – 9.30 Welcome coffee
9.30 – 11.00 Dinamica pieţei de fructe şi legume: trenduri şi resurse
11.00 – 11.30 Coffee break / Business networking
11.30 – 13.00 Provocările antreprenorilor din agribusiness: cum îţi remodelezi businessul pentru a răspunde nevoilor din retail şi HoReCa
13.00 – 14.30 Lunch / Business Networking
14.30 – 16.30 Modele de achiziţii în retailul modern şi HoReCa
17.00 Cocktail

Nu ratați întâlnirea cu factorii de decizie din sectorul de legume & fructe, românesc!

Pentru a participa la eveniment, vă rugăm să completați formularul on-line sau/și să trimiteți rezervarea pe adresa: aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro.
Relații suplimentare la telefon: 0767 118833.