Pe 21 noiembrie, Oepia vă așteaptă la standul său de la Ro-Fruits & Vegetables Show

Anul acesta, pe 21 noiembrie, Oepia se alătură în calitate de expozant evenimentului Ro-Fruits & Vegetables Show, organizat de Modern Buyer, pentru a fi mai aproape de partenerii săi, din dorința de a oferi soluții logistice de calitate și servicii flexibile de distribuție producătorilor autohtoni, susținând astfel dezvoltarea producției de legume & fructe și agriculturii românești!

Prezentă pe piață încă din anul 2008, Oepia SRL construiește și consolidează zi de zi relații de parteneriat durabile cu principalele companii de legume-fructe din România și din spațiul european.

Începându-și activitatea prin asigurarea serviciilor de transport rutier de marfă frigorifică, compania a venit în ajutorul clienților din industria fresh prin diversificarea soluțiilor oferite: transbordarea, depozitarea și manipularea mărfurilor în depozitul propriu din Crevedia (autorizat DSV) și asigurarea logisticii și distribuției la nivel de palet către platformele hypermarketurilor situate în țară.

Printre clienții care beneficiază de competența și dinamismul echipei Oepia se numără atât producătorii de legume și fructe din România, Bulgaria, Olanda, Grecia, Franța și Cehia, cât și importatorii și distribuitorii lanțurilor de retail modern.

RO-Fruits & Vegetables Show, locul de întâlnire cu profesioniști valoroşi din industrie

Pe 21 noiembrie 2019, actorii importanți din industrie – retaileri, operatori HoReCa, producători, importatori, distribuitori și furnizori de soluţii și servicii – își dau întâlnire la hotelul Crowne Plaza din București pentru a lua parte la cel mai apreciat eveniment al industriei.

RO-Fruits & Vegetables Show 2019 este un eveniment de o zi, a cărui structură se bazează pe patru componente:
• Conferință – dezbateri în plen;
• Business Matchmaking – evenimentul oferă mai mult de 200 de posibilități de business, conectând factori de decizie de pe tot lanţul de producţie şi distribuţie;
• Expo Village – o agora modernă a sectorului de legume, expoziția organizată în cadrul evenimentului, este catalizatorul perfect al unei conversații de succes între achizitori, furnizori de produse, soluții și servicii dedicate industriei;
• Cocktail – Veranda Restaurant – încheiem ediția 2019 a RO Fruits & Vegetables Show cu un cockail într-un cadru relaxant, unde toți participanții vor avea oportunitatea de a aprofunda discuțiile demarate pe parcursul zilei.

Expo Village – O agora modernă a sectorului de legume – fructe, expoziția organizată în cadrul evenimentului este catalizatorul perfect al unei conversații de succes între furnizorii de produse, soluții și servicii dedicate producătorilor, importatorilor sau retailerilor. Fă-te vizibil, ia-ți stand la EXPO VILLAGE şi lasă-ţi soluţiile şi produsele să fie cartea ta de vizită!

Business Matchmaking – Sesiunile de matchmaking reprezintă unul dintre punctele tari ale evenimentului și pavează calea către încheierea de noi parteneriate comerciale.

Te așteptăm alături de noi în acest an! Înscrie-te pe site-ul evenimentului, achiziționând unul dintre pachetele disponibile!