JYSK a lansat colecția de accesorii și decorațiuni de Crăciun 2019

JYSK România a lansat noua colecție de decorațiuni și accesorii de Crăciun în cadrul unui eveniment care a adus frumusețea iernii mai devreme, la Ambasada Danemarcei în România. Noua colecție de Crăciun este disponibilă în toate cele 80 de magazine JYSK din țară.

Dintre noutățile colecției se remarcă produsele cu design exotic, care contrastează cu sezonul rece, precum ornamentul pentru pom Mysing, în formă de curcubeu și papagal, sau globul de zăpadă Durin, în interiorul căruia sunt două păsări flamingo de culoare roz, așezate în zăpadă. O altă noutate a colecției o reprezintă scenele de Crăciun – decorațiunile Elbait și Galder – care surprind imaginea unor copii aflați la joacă, în zăpadă, printre brazi ninși.

Ca și în anii trecuți, un loc important îl ocupă figurinele de pluș și printurile jucăușe. Sortimentul de anul acesta a fost îmbogățit cu figurine haioase, cu aspect tradițional, care vor fi cu siguranță pe gustul copiilor și adulților care nu au uitat de bucuria Crăciunului din copilărie. Șoriceii Uvit, spiridușii Rubin și moșii Dastilbe sunt doar câteva dintre figurinele vesele ale colecției, prezentați fiecare în câte două variante, fată și băiat.

Anul acesta, retailerul scandinav a pus accent în colecția de Crăciun și pe decorarea spațiului exterior. Cu accesoriile potrivite, poți transforma terasa sau balconul într-un loc confortabil și primitor pentru o după-amiază într-o companie plăcută. Luminile au un rol foarte important în decorarea spațiului exterior în perioada sărbătorilor, pentru a crea o atmosferă intimă, în timp ce păturile pufoase și călduroase te vor ajuta să te încălzești.

“JYSK a pregătit o gamă de produse care să aducă în interior farmecul iernii, de la globuri de zăpadă și figurine de pluș, până la decorațiuni care surprind scene de iarnă ca în povești. Sunt produse potrivite atât pentru a ne decora propriile case, cât și pentru a le da cadou familiei, prietenilor sau colegilor”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK România și Bulgaria.

Colecția a fost lansată în cadrul evenimentul, intitulat Winter Feelings, în atmosfera hygge specifică Sărbătorilor la Ambasada Danemarcei.

“Am fost foarte bucuros să prezint colecția de Crăciun JYSK în cadrul evenimentului Winter Feelings. Colecția JYSK, cu decorațiunile și obiectele specifice Sărbătorilor de iarnă, au creat un spațiu unic în care spiritul Crăciunului se simțea cu adevărat și care, cred, i-a impresionat pe toți cei care au vizitat Ambasada cu ocazia evenimentului. Eu am simțit, cu siguranță, că sărbătoream Crăciunul în stil danez!” a declarant Excelența Sa, Ambasadorul Danemarcei în România, Søren Jensen, gazda evenimentului.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 52 de țări și numără un total peste 23.000 de angajați și peste 2800 de magazine.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 80 de magazine.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlanda și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.