Parmafood aduce pe piață sosul Tabasco Sriracha

370

Începând din luna noiembrie 2019, Parmafood Group Distribution aduce și în România noul produs Tabasco Sriracha Sos. McIlhenny, producătorul Tabasco, a lansat anul acesta o combinație devenită foarte populară: Tabasco & Sriracha. Sosul se prezintă în recipiente de 256 ml, 12 bucăți la Bax. Prețul de listă fără TVA este de 19.00 Lei.

Tabasco Sriracha este un sos clasic thailandez în amestec cu clasicul Tabasco. Tabasco Sriracha își obține aroma și iuțeala de la ardeii Red Jalapeño în amestec cu sosul de ardei învechit în baricuri la care sunt adăugate condimentele tipice Thai, specifice sosului Thailandez Sriracha. Rezultatul este un sos gros, dulce și ușor picant, cu aromă exotică, fără conservanți. Este recomandat în asociere cu orice mâncare asiatică însă este excelent pentru burgeri, cartofi prăjiți, carne de orice tip, mâncăruri pe bază de orez, dipping pe bază de maioneză.

Sriracha, a cărui rețetă tradițională conține ardei chili, oțet, usturoi, zahăr și sare, a devenit unul dintre cele mai populare sosuri în ultimii trei ani. În Thailanda, Sriracha se folosește și în supe, noodles, gemuri sau bomboane.

Ardeii din sosul Tabasco Sriracha sunt tocați cu mâna. Tabasco Sriracha este foarte puțin iute, cu un scor de iuțeală între 1.000-3.000 de unități pe scară Scoville.

Produsele brandului Tabasco aparțin companiei de familie McIlhenny, fondată în 1868 în SUA, statul Louisiana, pe domeniul din Avery Island. Până în prezent, compania a fost deținută de familia McIlhenny și a funcționat pe același loc încă de la început.

În Insula Avery, Louisiana, locul de naștere a sosului Tabasco, o echipă de experți, condusă de membrii familiei McIlhenny, au experimentat cele mai interesante combinații de ardei cu ingrediente naturale pentru a crea cel mai bun sos care, în mod natural să dea savoare mâncărurilor de zi cu zi – Tabasco Sriracha.

Indiferent dacă este un sos inspirat dintr-o rețetă clasică sau este o inovație, doar produse care îndeplinesc standardele de înaltă calitate sunt lansate din Avery, Louisiana către întreaga lume.