Până la 30 septembrie 2022, Auchan îngheață prețurile la peste 3.000 de produse marcă proprie

Pe durata desfășurării campaniei, din 22 iulie și 30 septembrie, produsele marcă proprie Auchan au prețurile permanent blocate în toate magazinele rețelei Auchan, precum și în magazinul online auchan.ro.

Articolele incluse în campania de înghețare a prețurilor sunt ușor de identificat, fiind marcate cu sigla produselor marcă proprie Auchan, varianta pasăre roșie.

Astfel, numeroase produse din categoria alimentelor, de la lactate, brânzeturi, mezeluri, ouă, produse din carne, conserve și până la cafea și înghețată, cât și din cadrul gamei nealimentare, precum detergenți, cosmetice, articole de papetărie, bricolaj, auto și produse destinate animalelor de companie, nu vor fi impactate de inflație, cel puțin până la 30 septembrie 2022.

Toate aceste produse, cu excepția celor din categoria Echipament Bebe, fac parte din acțiunea de înghețare de prețuri, adresată tuturor clienților Auchan. Produsele pot face obiectul unor reduceri promoționale temporare, aplicate la prețul înghețat.

În plus, clienții fideli vor putea beneficia și de 5% bonus suplimentar, în bani, pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan, la achiziția acestor produse.

Astfel, cei peste un milion de clienți deținători ai cardului de fidelitate MyCLUB Auchan, dar și cei care se înscriu în acest club și utilizează cardul la cumpărături, se pot bucura și de avantajul suplimentar de 5% bonus în bani pe cardul de fidelitate, la achiziția oricărui produs marcă proprie Auchan varianta roșie, bonus pe care compania îl acordă permanent, tot timpul anului, pentru acest tip de produse.

Auchan România are în portofoliu 262 de magazine, cuprinzând 33 de hipermarketuri, 6 supermarketuri și 223 de magazine de ultraproximitate MyAuchan, din care peste 200 în stațiile Petrom, cât și magazinul online auchan.ro.

Cu o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune locuitorilor din orașele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount responsabil, cu toate preţurile mici, permanent.