(P) Toneli Holding continuă seria de evenimente, prin care promovează, în rândul consumatorilor, pe cel mai premiat ou din România – Familia Toneli KIDS

Dacă ne uităm la istoricul dezvoltării produselor sale, putem spune că Toneli are în ADN atenția pentru alimentația sănătoasă și generația tânără.

Brandul Familia Toneli KIDS este produs într-o fermă specială, cu un sistem de producție de tip free range, în care păsările sunt hrănite cu cereale GMO free. Produsul, distribuit prin majoritatea retailerilor internaționali, dispune de un ambalaj atractiv, cu o etichetă care comunică avantajele consumării acestor ouă.

În vederea stimulării încercării, dar și a creșterii consumului de ouă KIDS, compania Toneli a introdus de anul acesta, pe piață, varianta promoțională overfill pack „8+2 gratis”.

Proiectul Toneli KIDS, care a debutat în urmă cu șase ani, beneficiează acum de o fermă dedicată producției de ouă pentru copii, de o rețetă special dezvoltată de nutriționiști, de un ambalaj atractiv și educativ, în egală măsură, dar și de o serie de parteneriate, prin care își arată susținerea pentru cei mici, în diferite cauze:

•           Sport – Toneli Kids sponsorizează echipa campionă de gimnastică aerobică, campionul național de box la juniori, o echipă de fotbal de juniori etc;

•           Sănătate – Toneli Kids sponsorizează diverse acțiuni ale unor cabinete medicale de pediatrie;

•           Protecție socială – oferim constant ajutor unui cămin de copii cu handicap;

•           Alimentație – promovăm prin intermediul unor influenceri diverse rețete sănătoase pentru copii.

Ca în fiecare an, de 1 Iunie, am marcat această zi importantă cu diverse acțiuni menite să aducă un plus de bucurie copiilor:

•           Am sponsorizat o competiție sportivă a copiilor practicanți de arte marțiale;

•           Am oferit cadouri copiilor de la căminul de care aminteam mai sus;

•           Am trimis tort și accesorii pentru party la o pensiune unde sunt cazați copii din Ucraina;

•           Am fost alături de DGAS – Direcția Generală de Asistență Socială – și am oferit cadouri copiilor din centrul aflat în Sectorul 5;

•           Acțiunea de cea mai mare amploare a fost organizarea, în premieră, a Cupei 1 Iunie Toneli KIDS, la minifotbal, în comuna Picior de Munte, din localitatea Dragodana, județul Dâmbovița, acolo unde se află majoritatea  fermelor noastre.

La competiție au participat cinci echipe de fotbal, iar partea inedită a competiției a fost că, pe lângă premiile câștigate de cei mai buni jucători, toți copiii au primit cadouri personalizate Toneli KIDS.

În plus, pe lângă alte jocuri pregătite în afara competiției de fotbal, copiii au avut asigurată și o masă de prânz, încheiată, bineînțeles, cu înghețată și alte dulciuri. Numeroasele fotografii rămase ca amintire, de la acest eveniment, ne-au adus o mare bucurie, atât nouă, echipei Toneli KIDS, pentru că am putut oferi și contribui, cât și copiilor, pentru că au avut parte de o zi memorabilia.

Intenția noastră este să organizăm această competiție și în anii următori, ba chiar să-i dăm amploare.

Acțiunile asociației proprii CFB – Colecționar de Fapte Bune

Pe lângă acțiunile dedicate copiilor, Toneli desfășoară anual un plan CSR prin intermediul asociației proprii CFB – Colecționar de Fapte Bune. Implicarea CFB a fost axată, în principal, pe zona de ajutor social pentru bătrânii din mediul rural și pentru cei ce trăiesc în regim de azil de bătrâni. Echipa CFB a participat recent și la o acțiune de plantare de pomi în fermele Toneli și a finanțat anul trecut un proiect de restaurare a unei biserici din sectorul 1.

Pe linie umanitară, CFB a fost activ implicată în cauza “ajutor pentru Ucraina”, prin participarea la câteva proiecte importante desfășurate pe această linie. În mod similar, în perioada de pandemie, CFB a fost implicată, alături de o serie de influenceri în acțiuni de susținere a cadrelor medicale cu materiale de protecție și hrană.

Toneli Holding este cel mai mare producător de ouă din România cu o producție de peste 400 kk ouă/an, fiind astfel lider de piață (deține 30% din volumul de ouă comercilizat de Modern Trade).

Brandul Familia Toneli se bucură de notorietate prin acțiunile desfășurate în ultimii ani (brand awarness 70% ) și de recunoaștere internațională prin premiile obținute an de an de produsele Toneli – medalii de aur de la ITI (International Taste Institute) și Monde Selection.

Toneli Holding este un producător inovator, ce acoperă toate codurile de creștere/producție: ecologic, free range, sol, baterie, precum și ouă lichide, având control asupra întregului flux, de la puii de o zi până la prezența la raft.

Compania dispune de utilaje de producție de ultimă generație, de hale de producție modernizate, de o Fabrică de Nutrețuri Combinate recent modernizată pentru producerea hranei păsărilor, dar și de linie de prelucrare și ambalare a fertilizatorului ecologic, rezultat din dejecțiile păsărilor.

Toneli este singurul producător care acoperă toate canalele de comerț (Modern Trade, Tradițional Trade, Horeca, Export, Industrie și online), fiind un furnizor acreditat pentru Casa Regală, Mc Donald’s, Ikea.

De asemenea, Toneli este și singurul producător care acoperă toate canalele de comunicare prin prezența în social media, presa de specialitate, la târguri și expoziții de profil.

Toneli Holding își desfășoară activitățile de creștere a păsărilor și pe cea de producție în 24 de ferme, amplasate în zona de Sud a țării, în județele: Giurgiu, Teleorman, Ialomița, Dâmbovița, Argeș.