(P) Mattel a organizat primul Business Summit în România

Mattel a organizat primul Business Summit în România, pe 11 septembrie 2018.
Evenimentul a fost dedicat partenerilor de afaceri actuali și potențiali, pentru a le oferi ocazia de a colabora și de a investi împreună în branduri renumite, precum: Barbie, Fisher-Price și Hot Wheels.

„Suntem încântați să marcăm primul Consumer Products Summit din România. Este o ocazie importantă pentru a ne întâlni cu partenerii de afaceri și a discuta noi oportunități de colaborare astfel încât să creăm, împreună, o gamă variată de produse captivante pentru copiii noștri!”, a declarat Isidora Tasopoulou, Senior Manager Consumer Products, Mattel Emerging Markets.

Planurile de viitor ale companiei Mattel se concentrează în direcția dezvoltării afacerii în România, creșterea investițiilor în marketing, construirea afinității brandurilor și dezvoltarea tuturor categoriilor de produse care vizează fiecare etapă a vieții copilului.

Despre Mattel
Mattel este o companie globală de jocuri, dezvoltare si învățare care inspiră următoarea generaţie de copii să construiască un viitor mai bun. Prin intermediul portofoliului de branduri celebre, printre care American Girl®, Barbie®, Fisher-Price®, Hot Wheels® și Thomas & Friends™, compania creează sisteme de joc și experiențe care ajută copiii să își descopere întregul potenţial.

Mattel creează, de asemenea, produse inspiraționale și inovatoare în colaborare cu diverse companii de top din industria divertismentului și tehnologiei, precum și cu alți parteneri. Cu aproximativ 32.000 de angajați la nivel internațional, Mattel este prezentă în 40 de țări și vinde produse în peste 150 de țări. Pentru detalii vizitați www.mattel.com.