O selecție de produse Vascar este acum disponibilă în platforma e-commerce eMag

Pateul de pui, porc, vegetal și un sortiment larg de mâncăruri la cutie, din gamele Alege natural, de la Moldova în bucate și Moldova în Bucate sunt acum mai aproape de consumatorii din toată țara, prin intermediul platformei de e-commerce eMag.

„Accesul facil la cumpărături de primă necesitate este din ce în ce mai important, nu doar în momente de criză, cum a fost cazul pandemiei, ci oricând, pentru a salva timp și bani. Ne dorim ca tot mai multe produse Alege natural, de la Moldova în bucate, Moldova în bucate și Vascar să se afle la un click distanță de orice român care le apreciază sau vrea să le testeze”, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Pateurile și mâncărurile la cutie din gama Alege natural, fără E-uri, de la Moldova în Bucate, sunt preparate din ingrediente 100% naturale, fără aditivi, fără conservanți, fără coloranți. Doar condimente naturale și multă pasiune din partea maeștrilor bucătari. Niciodată nu a fost mai simplu să te bucuri de o mâncare rapidă, gustoasă și sănătoasă!

Înfiintată în 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% românesc cu o evoluție organică pe o piată extrem de competitivă. Astăzi, Vascar este unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve din România, oferind produse nu doar gustoase, ci și sănătoase, sub mărcile Vascar și Moldova în Bucate. Compania deține o fabrică de procesare la Vaslui și 22 magazine proprii în regiunea Moldovei. Pentru Vascar lucrează mai mult de 350 de angajați, fiind unul dintre principalii angajatori din regiune.

Produsele sunt distribuite la nivel național, în hipermarketuri și magazine tradiționale partenere. De asemenea, Vascar este o companie care produce produse “marcă proprie” pentru Carrefour, Mega Image, Penny Market și Lidl. Vascar a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 20,5 milioane de euro la finalul lui 2019, în creștere cu 13,5% față de anul precedent.