O nouă cafenea Starbucks pe Calea Victoriei 155

Starbucks a deschis a treia cafenea din zona Piața Victoriei, București, situată pe Calea Victoriei 155. Cu această nouă unitate, numărul total al cafenelelor Starbucks în România ajunge la 41. Noua cafenea se întinde pe o suprafață de 188 m2.

„Faptul că am deschis cea de-a treia cafenea în zona Calea Victoriei este dovada oportunităților de dezvoltare și de business în București, dar și a cererii crescute pentru băuturile de specialitate care ne-au consacrat. Clienții vor aprecia, cu siguranță, atât atmosfera din noul Starbucks, cât și experiența servirii cafelei și serviciile conexe”, a declarat Karol Żuradzki, Director Regional pentru România, Bulgaria și Serbia.

Cei care nu au timp să se bucure de experiența în cafenea, își pot savura cafeaua preferată „take away”. Conceptul „Adu-ți propriul termos” presupune ca orice client Starbucks să vină oricând cu tumblerul preferat în cafenea pentru a primi 1 leu reducere la orice cafea achiziționată. Astfel clienții contribuie la protejarea mediului prin limitarea consumului de hârtie și consumă cafeaua Starbucks din cana sau termosul preferat.

Cu peste 25.000 de cafenele în întreaga lume, Starbucks este principalul prăjitor și distribuitor de cafea de specialitate din lume. În România, Starbucks este operat de AmRest Holdings SE.